Andreea Mantea a făcut anunțul! Pleacă sau nu de la "Puterea dragostei"? Fanii au așteptat răspunsul cu sufletul la gură

Autor: A.I.
Actualizat: 17 sep 2020, 12:11

Andreea Mantea a făcut primul live pe YouTube! Cu ocazia acestui live, prezentatoarea show-ului "Puterea dragostei" a lămurit și o problemă foarte importantă.

Andreea Mantea le mai spune concurenților în emisiune că pleacă de la "Puterea dragostei". Prezentatoarea show-ului de la Kanal D a explicat de ce face asta și i-a asigurat pe fani că NU pleacă de la "Puterea dragostei".

"Nu, nu plec de la emisiune. Le zic așa că mă supără. Când mă supără și mă enervează le zic: <Fiți atenți că plec și vă las aici singuri>", a spus Andreea Mantea în primul ei live pe YouTube.

Ce spune Andreea Mantea despre "Puterea dragostei"

"Mi-aș dori să prezint o emisiune în care să fie vorba doar despre dragoste. Ăsta e visul meu de când mă știu. Și aici vedem extrem de multă dragoste, dar sunt și foarte multe strategii, pentru că premiile sunt pe măsură. E normal ca și ei să-și facă strategiile lor. E și despre dragoste, trebuie să recunoașteți.

Au fost atâtea povești de dragoste. Plușica ne-a recunoscut că a venit doar ca să apară la televizor și Daniel i-a dat planurile peste cap. Mocanu și-a pus toată casa în cap pentru Roxana, acum pentru Andra. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu descalificăm concurenții așa tam-nesam, fără motiv. Trebuie să fie motive destul de grave ca să-i descalificăm dar, repet, nu este decizia mea", a spus Andreea Mantea despre emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut TOT, nu se mai ASCUNDE! Cine este concurentul ei PREFERAT!

Citeste si: Felicitari! Simina de la Puterea Dragostei si-a luat DIPLOMA si a facut totul public!

Citeste si: Andreea Mantea a făcut dezvăluiri despre boala ei! E aceeași de care suferă și Jador!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.