Andreea Mantea a făcut dezvăluirea: "Ne-a contactat Jador și ne-a spus..." Totul are legătură cu Ella!

Autor: B.H.
Actualizat: 18 mai 2020, 19:00

De când s-a întors în casa "Puterea Dragostei", Ella a dat naștere unor discuții aprinse și așa cum era de așteptat, multe dintre ele l-au avut în centrul lor pe Jador.

Întoarcerea Ellei în competiție a dus la apariția conflictelor, în special cu Bianca. Cele două s-au certat de multe ori din cauza faptului că Ella a glumit cu Livian.

Citeste si: Andreea Pirui, criză de gelozie în emisiune. Incredibil ce i-a spus lui Livian după ce a sărit în apărarea lui Marius: "Te bagi în toate relațiile!"

Andreea Mantea a făcut dezvăluirea: "Ne-a contactat Jador și ne-a spus..." Totul are legătură cu Ella!

Într-un vlog mai vechi, Livian a mărturisit că între el și Ella este doar o simplă prietenie și asta pentru că respectul pe care îl are față de Jador nu l-ar putea lăsa să ducă relația la un alt nivel.

Citeste si: Ella, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador: "M-am umilit pentru că..."

Ulterior, Jador a mărturisit că el nu are sentimente pentru Ella, iar acum, Andreea Mantea a dezvăluit mesajul pe care artistul l-a transmis staff-ului emisiunii "Puterea Dragostei".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cert este că Jador ne-a contactat și ne-a spus așa: Transmiteți-i lui Livian că îl rog din tot sufletul meu să facă ce vrea el pentru că așa poate scap și eu de această chestie."

, a spus Andreea Mantea.

Dacă Livian și restul băieților au tratat totul în spirit de glumă, mesajul lui Jador a deranjat-o pe Ella, aceasta mărturisind că s-a săturat să fie tot timpul văzută ca fiind în postura femeii disperate și care ar face orice pentru a avea o relație cu Jador. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, decizie neaşteptată

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.