Andreea Mantea a făcut marele anunț în gala. Cine a părăsit Casa Iubirii și ce îi așteaptă pe concurenți de acum încolo: ”Din păcate, eu o să-mi iau la revedere”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 dec 2022, 20:09
Andreea Mantea a făcut marele anunț în gala Foto(4)

Andreea Mantea a făcut marele anunț în gala

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a făcut marele anunț, la scurt timp după ce le-a spus concurenților că finala este tot mai aproape.

Andreea Mantea a venit cu vești importante în gala din această săptămână, prezentatoarea le-a pregătit concurenților o surpriză, înainte de a anunța când va fi marea finală a emisiunii. Spre surprinderea tuturor, aceasta a anunțat clasamentul celor mai votați trei băieți din Casa Iubirii și clasamentul celor mai votate trei fete. Cine ocupă locurile fruntașe și cine are șansa să se bucure de un loc în Marea Finală?

Concurenții au aflat pentru prima dată un top al clasamentului în preferințele telespectatorilor

Andreea Mantea le-a dat vestea îmbucurătoare concurenților, aceasta a anunțat pentru prima dată un top al clasamentului. Ce concurenți se află printre preferințele telespectatorilor?

”Din păcate, eu o să-mi iau la revedere de la voi în finală și până în finală, la câțiva dintre voi, după ce o să vă anunț când este marea finală și o să vă anunț și cine și cum are șansa să ajungă până în marea finală.

Dar până una alta, tot astăzi, în această gală, gala cu numărul 37,  vreau să vă anunț pentru prima dată un mic clasament în ceea ce privește votul telespectatorilor. În această gală vreau să aflați cei mai votați trei băieți și cele mai votate trei fete de aici din Casa Iubirii, dar va fi o ordine aleatorie, nu va fi ordinea de podium”,
a anunțat Andreea Mantea în gala.

În ceea ce îi privește pe băieți, în topul celor mai votați concurenți se află, în ordine aleatorie, Sorin, Ionuț și Radu. Ei sunt preferații telespectatorilor, cei trei băieți care au strâns cele mai multe voturi din partea celor de acasă și care ar putea, de ce nu, să ajungă și în marea finală.

Citește și: Ionuț și-a pierdut complet încrederea în Larisa: ”Mă sâcâie pe creier când aud îmi cer scuze, îmi pare rău, nu mai ies” Larisa izbucnește în lacrimi. Aflați deznodământul final, duminică, 18 decembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care sunt cele mai votate fete din Casa Iubirii?

Dacă am aflat care sunt cei mai votați băieți din Casa Iubirii, ei bine, a venit rândul să aflăm și cine sunt cele trei fete care se bucură de un loc fruntaș în clasamentul voturilor telespectatorilor. 

Larisa, Nicoleta și Bianca sunt fetele din fruntea clasamentului.

Citește și: Radu dă de pământ cu Anca: ”Ești falsă. Rupi falsitatea!” Bianca nu scapă de părerile concurentului:”Mi se pare că se îmbracă ca o femeie de 40 de ani”

”Acum a venit momentul să aflăm favoritul din această săptămână”, a anunțat Andreea Mantea.

Cei mai votați concurenți din această săptămână sunt Sorin și Nicoleta, astfel, bătălia pentru cec se dă între cei doi.

Favoritul din această săptămână este Sorin! Totodată, Andreea Mantea a anunțat că în această gală nu va avea loc nicio eliminare.