Andreea Mantea a refuzat să spună cine sunt favoriții săptămânii, dar a făcut un alt anunț important: "Am făcut un clasament și..." Ce a dezvăluit?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 11:05

Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă, chiar înainte de Marea Finală "Puterea Dragostei". Ce i-a anunțat pe concurenți?

Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă  cu doar câteva zile înainte de Marea Finală "Puterea Dragostei", sezonul cu numărul doi. Ce au aflat concurenții?

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei! Ella il acuza pe Marius de rautate. Ce i-a raspuns concurentul?

Citeste si: Cel de-al treilea sezon „Puterea dragostei” incepe pe 27 iulie, la Kanal D!

Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă. A refuzat să spună cine sunt favoriții săptămânii, dar a făcut un alt anunț: "Am făcut un clasament și..."  

Marea Finală "Puterea Dragostei" se apropie cu pași repezi, astfel că emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurenți, iar tensiunile sunt pe măsură. Fiecare dintre cei rămași în competiție visează la marele premiu și la mult râvnitul trofeu.

Cu toate că așteptau ca Andreea Mantea să dezvăluie cine sunt favoriții din această săptămână, concurenții au avut parte de o surpriză. Prezentatoarea de televiziune a considerat că nu sunt pregătiți pentru a afla această informație și a ales să prelungească suspansul și să anunțe în Gală numele acestora.

Andreea Mantea a făcut, însă, un alt anunț important. De-a lungul timpului, premiul săptămânal a fost câștigat de mai mulți concurenți, unii dintre ei obținându-l de mai multe ori.

Astfel, a apărut un clasament oficial. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am făcut noi un clasament despre cine și de câte ori a câștigat premiul aici, în casa "Puterea Dragostei", în sezonul doi.

Începem cu Robert, care a câștigat un premiu, pentru că voi l-ați votat. Un alt premiu a mers la Mary, trei premii au mers la Bogdan Mocanu, patru premii au mers la Jador, tot patru au mers și la Roxana. Livian a primit șase premii, Bianca a primit opt premii, apoi Andreea Pirui cu 12 premii, iar liderul la capitolul premii primite este Ella cu 13 premii.", a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea face anuntul despre Marea Finala „Puterea Dragostei”

Andreea Mantea  a facut marele anunt despre finala celui de-al doilea sezon „ Puterea dragostei ”, in emisiunea„ Teo Show ”, la Kanal D.

Recent revenita in tara, vedeta si-a facut aparitia in fata telespectatorilor pentru a le impartasi din experientele ei extraordinare de pana acum, din Turcia,  la „ Puterea dragostei ”, dar

si  despre  emotiile ce o incearca in asteptarea Marii Finale a celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial, ce va fi difuzata  pe 26 iulie, la Kanal D.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei e disperată! ”A ajuns Bianca să mă depășească”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.