Andreea Mantea a făcut un anunț extrem de important despre Marea Finală! Iată cum au reacționat concurenții care nu se află încă printre finaliști! „M-am bucurat foarte tare astăzi! Trag o speranță că poate o să intru și eu”

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 ian 2023, 19:00
Foto(4)

În ediția de astăzi, Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenții rămași în Casa iubirii câte locuri mai sunt disponibile pentru Marea Finală!

În cadrul celei mai recente Gale a emisiunii Casa iubirii, Alex, Emanuel, Natalia și Andreea au ajuns în pragul eliminării, iar în cele din urmă doar doi dintre ei s-au salvat. Conform voturilor acordate de public, Andreea și Alex au fost cei doi concurenți care au plecat acasă cu doar o săptămâna înainte de Marea Finală. Și tot în Gala de duminică Sorin și Larisa au fost primii doi concurenți care au intrat în Marea Finală, deoarece au avut cea mai mare susținere din partea publicului.

Iar la începutul acestei săptămâni, Nicoleta și Ionuț au fost anunțați că sunt și ei finaliști. În ediția de astăzi, Andreea Mantea a adus încă o veste importantă pentru concurenții rămăși în competiție și anume faptul că mai sunt încă două locuri disponibile pentru Marea Finală.

Andreea Mantea a făcut un anunț extrem de important despre Marea Finală

În ediția de astăzi, Andreea Mantea i-a surprins pe concurenții rămăși în Casa iubirii, cu veste uluitoare, cu doar câteva zile înainte de Marea Finală.

Concurenții care încă mai sperau la un loc în bătălia finală au primit cu mare încântare anunțul că mai sunt încă două locuri disponibile. Astfel, încă o fată și un băiat mai au posibilitatea de a intră în Marea Finală din 15 ianuarie, alături de cei patru finaliști: Larisa, Nicoleta, Sorin și Ionuț.

Citește și: Reproșuri după reproșuri după eliminarea din Gală. Emanuel, Ionuț, Bianca și Larisa își ies din minți: ”V-a luat la toți competiția mințile!”

„Astăzi a venit momentul să aflați câte locuri mai sunt disponibile pentru Marea Finală! Să fie unul? Să fie două? Să fie trei? Sau să fie patru? Ei bine avem deja patru oameni în Marea Finală! Doi băieți și două fete! Le avem pe Larisa și Nicoleta și pe Sorin și Ionuț! Pentru Marea Finală mai sunt disponibile încă două locuri! O fată și un băiat! Atât!”, a

spus Andreea Mantea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Toți concurenții care încă mai sperau la un loc în Marea Finală au fost extrem de încântați de vestea primită și s-au bucurat că mai au încă o mică șansă de a ajunge în bătălia finală. De departe cel mai încântat a fost Radu, care s-a bucurat enorm că mai i s-a mai oferit o șansă și încă mai speră că el va fi cel care va ocupă ultimul loc în finală.

Pe de altă parte, Anca și-a exprimat și ea bucuria intensă și a mărturisit că i-ar plăcea mult să ajungă și ea în Marea Finală.

Citește și: Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Andreea și-a luat „la revedere” de la Emanuel, iar unul dintre băieți a ajuns direct în marea finală!

„Sincer să fiu mă așteptăm că să nu mai existe niciun loc în Marea Finală, deoarece mereu am văzut lupta asta între Sorin și Ionuț la băieți și cumva am zis că e suficient!

M-am bucurat foarte tare astăzi când am auzit de la doamna Andreea că mai este încă un loc pentru Marea Finală! Sunt un pic supărat că nu am ajuns între persoanele care au intrat deja în Marea Finală, nu am fost nominalizat, dar în același timp trag o speranța că poate, poate o să întru și eu!”, a spus Radu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.