Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru cuplul format din Bianca și Alex! Iată ce propunere au primit Emma și Laurențiu și ce reacții s-au stârnit în Casă iubirii! „Eu vreau să va ajut! Cine știe poate o pupi mâine!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 mar 2023, 21:13
casa iubirii Foto(5)

Andreea Mantea i-a surprins pe concurenții din Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea i-a ținut pe jar pe concurenți! Bianca și Alex au primit un date de o noapte și au fost în culmea fericirii! Iată însă ce propunere au primit Emma și Laurențiu! „Nu cred că este momentul!” Și cum au reacționat Patrick și Nona, când au aflat ce fel de întâlnire vor avea!

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, sunt surprinși în fiecare ediție de noi provocări de pomină, momente de senzație, însă și de răsturnări uluitoare de situație și chiar tensiuni aprige iscate din gelozii sau orgolii puternice. Dacă săptămâna a început cu o surpriză pentru băieți, deoarece și-a făcut apariția o nouă concurentă Erisa, care a mărturisit că a venit pentru Marinel, în ediția de miercuri, Mihaela și Robert au povestit cum a decurs prima lor întâlnire în afară casei și totodată au declanșat și o ceartă aprigă cu Marinel, la adresa căruia au lansat un atac neașteptat.

În ediția de astăzi, Radu a încercat să între în rolul lui Cupidon pentru a-i apropia pe Emma și Laurențiu, însă fără sorți de izbândă, deoarece Laurențiu s-a arătat foarte dezamăgit de atitudinea Emmei, care a refuzat să îl sărute. Și tot în ediția de astăzi, Andreea Mantea i-a surprins pe concurenții care au o relație cu un anunț uluitor.

Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru cuplul format din Bianca și Alex! Iată ce propunere au primit Emma și Laurențiu

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Andreea Mantea a făcut mai întâi un anunț important și mult așteptat pentru Bianca și Alex, care vor avea parte de un date de noapte pentru a-și împărtăși iubirea și dincolo de camerele de filmat. Bianca a fost extrem de încântată deoarece își dorea de mult timp această întâlnire, însă Alex a părut destul de timorat însă și nerăbdător în același timp.

Citește și: Mihaela și Robert, critici aprige la adresa lui Marinel! „Când ai avut ocazia m-ai atacat!” Iată ce au vorbit cei doi concurenți în timpul întâlnirii lor romantice despre ceilalți colegi din Casa iubirii și cum a reacționat Marinel!

Pe de altă parte, Emma și Laurențiu au încercat să se reapropie, însă nici eforturile lui Radu, care a încercat să între în rolul lui Cupidon pentru a-i ajută, nu au dat roade.

Întrebați dacă s-au împăcat cei doi concurenți au dat răspunsuri diferite. Pe de o parte Emma a spus că s-au împăcat, în vreme ce Laurențiu a răspuns negativ și părea destul de hotărât să pună punct idilei lor. În cele din urmă, Andreea Mantea a încercat să le vină în ajutor și le-a propus un date de zi, pentru a se cunoaște mai bine și pentru a-și rezolva neînțelegerile, însă Laurențiu a spus radical că nu este momentul potrivit pentru o întâlnire.

Andreea Mantea: Eu vreau să va ajut! Să reglați toată această situație! Cine știe poate o pupi mâine!

Laurențiu: Nu-mi doresc un date încă!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea: Mă gândeam să va oferim posibilitatea de a merge împreună la un date!

Laurențiu: Nu cred că e momentul potrivit! În clipă de față nu mi-l doresc! Dacă se întâmplă alaltăieri îl primeam cu cel mai mare drag!

Andreea Mantea: Nu că e un date de zi! E o activitate!

Laurențiu: Nu contează!

Spre finalul emisiunii Andreea Mantea i-a ținut pe jar pe Patrick și Nona, care au așteptat nerăbdători să afle dacă vor mai primi și ei un date de noapte așa cum au primit Bianca și Alex. Însă pentru ei s-a adjudecat doar o ieșire la karting, pe care au acceptat-o deoarece au văzut-o că pe o nouă posibilitate de a petrece timp prețios în doi și de a se cunoaște mai bine.

Citește și: Cristina tună și fulgeră! Radu a chemat-o pe Emma în camera roșie. Se pare că tânărul are chef de jocuri, însă fosta lui iubita nu este deloc încântată de strategiile lui

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?