Andreea Mantea a impodobit bradul in mijlocul verii!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 aug 2021, 08:30

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vor merge in acest weekend la o nunta, la tara, cu traditii si obiceiuri inedite

In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Kanal D, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vor lua parte la o nunta spectaculoasa, la tara, presarata cu traditii si obiceiuri inedite, din judetul Teleorman. Prezentatorii emisiunii asista si se implica in unul dintre cele mai importante obiceiuri de la nunta: impodobirea bradului miresei.

Traditia impodobirii bradului miresei este asistata, de pe margine, in cortul amplasat la casa mirelui, de Mihai Mitoseru, acesta informandu-se treptat despre fiecare etapa a obiceiului, iar Andreea Mantea o ajuta pe mireasa, cu cele necesare impodobirii bradului.

Citeste si: Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o! Sambata, la “Se striga darul”, se incing spiritele intre cei doi prezentatori, in batalia cuferelor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati emisiunea “Se striga darul”, difuzata in aceasat seara, la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.