Andreea Mantea a izbucnit în plâns în direct: "Apare o persoană care te pune la pământ și calcă peste tine" Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat în ultima perioadă cu vedeta TV

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 ian 2022, 09:31

Andreea Mantea a vorbit deschis despre kilogramele pe care le-a acumulat in ultima perioada, dar si despre partea emotionala.

Andreea Mantea a fost invitata la Teo Show si pentru prima data a povestit exact de la ce i se trag kilogramele in plus pe care le-a acumulat in ultima perioada. Insa, nu este prima data cand vedeta vorbeste deschis despre acest lucru, facand-o si pe retelele de socializare de fiecare data cand a primit comentarii de la internauti care mereu i-au spus ca s-a cam ingrasat. Prezentatoarea TV a tinut sa precizeze ca are cateva alergii cu care a invatat sa traiasca si mai mult, este nevoita ca in fiecare zi sa ia cate sase pastile, dimineata si seara pentru

a tinue totul sub control.

Citeste si: Andreea Mantea, proba cântarului în platoul Teo Show! Iată câte kilograme are vedeta în prezent și cât de mult și-a propus să slăbească în următoarele două luni!

Andreea Mantea, cu ochii in lacrimi in emisiunea Teo Show

Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună.

Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare.

Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi(...) Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. E acolo, trăiesc cu ea, nu vreau să mă gândesc. Vreau să trăim optimist. De o viață eu mănânc orice și de oriunde.  De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele."

Andreea Mantea: "După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul 

Citeste si: Andreea Mantea: “M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”

"Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară. La un moment dat, în viața oricărui om apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ.

După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul. Nu vreau să vorbesc despre asta. Am reușit să mă eliberez și m-am ridicat un pic''