Andreea Mantea a picat pradă ispitei! Cum a fost surprinsă vedeta de camerele de filmat. Imaginile spun tot

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 mar 2023, 00:50

Andreea Mantea a picat pradă ispitei! Cum a fost surprinsă vedeta de camerele de filmat. Imaginile spun tot

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a cedat ispitei, anunțul a fost făcut chiar de ea de pe platourile de filmare ale show-ului matrimonial ”Casa Iubirii”. Iată cum a fost surprinsă vedeta.

Andreea Mantea este iubită de un public larg, carisma și empatia de care dă dovadă au ajutat-o să ajungă la inima celor din fața micilor ecrane, care o urmăresc cu entuziasm în cadrul emisiunii ”Casa Iubirii”, dar și în online, pe pagina ei de Instagram, acolo unde este foarte activă și își ține urmăritorii la curent cu tot ce face.

Andreea Mantea a cedat ispitei!

După zilele toride de vară petrecute peste ocean, Andreea Mantea a revenit în România, unde și-a reluat activitățile, precum și filmările pentru emisiunea fenomen de la Kanal D. Deși și-ar fi dorit să mai stea o perioadă în Miami, acasă o aștepta multă treabă, dar mai ales fiul ei, David, care nu a fost alături de ea în această vacanță.

Prezentatoarea Tv și-a reluat și activitatea pe InstaStory, acolo unde postează tot ce face în viața de zi cu zi.

În urmă cu puțin timp, a postat o fotografie în care își anunță fanii că a picat pradă ispitei. În imagine este vorba despre o clătită pufoasă, căreia vedeta nu i-a putut rezista.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Este bine cunoscut faptul că Andreea Mantea s-a confruntat o perioadă cu kilogramele în plus, după ce a realizat că nimic din garderobă nu o mai încăpea, iar de atunci este foarte atentă la alimentația ei și încearcă să nu abuzeze de anumite alimente.

De când s-a întors în țară, Andreea are un program foarte încărcat și este încontinuu pentru drumuri, chiar ieri a anunțat pe story că a fugit de la filmările pentru emisiunea ”Casa Iubirii” pentru a ajunge la un eveniment important.

”Am fugit de la emisiune, de la filmări, pentru că prietena mea, Amalia, își deschide shworoom...așa că, dacă tot este aici aproape, de ce să nu dau o fugă și să vedem ce frumuseți are pe acolo, vă filmez, fac multe filmulețe și le postez aici”,  a

vedeta pe story.

Citeste si: Ionuț a cedat! Concurentul a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Ce se întâmplă între el și Larisa: Nu crezi tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Au ajuns la final?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.