Andreea Mantea a plecat în vacanță, într-o destinație de vis, la capătul pământului. Unde trece prezentatoarea în noul an

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 dec 2022, 14:39

Andreea Mantea a plecat în vacanțță, într-o destinație de vis, la capătul pământului. Unde trece prezentatoarea în noul an

Sursa: Instagram

Andreea Mantea și David și-au făcut bagajele și au plecat în vacanță, la mii de kilometri de România. Cei doi se bucură de temperaturi de vară și de mult soare.

Andreea Mantea petrece finalul de an pe tărâm exotic, după un an plin de muncă, dar roditor, ce i-a adus o vacanță meritată. Frumoasa prezentatoare a plecat, bineînțeles, alături de fiul ei, iar primele imagini și declarații ale prezentatoarei arată că au luat decizia potrivită.

Andreea Mantea și David au plecat în vacanță, în Maldive

Cum era și normal, după un an atât de plin, Andreea Mantea s-a răsfățat cu o vacanță, dar nu cu una oarecare, ci cu una la mii de kilometri distanță, tocmai în Maldive.

Cine putea să o însoțească, dacă nu fiul ei, David?!

Ajunsă pe insula râvnită de multă lume, Andreea Mantea a publicat câteva fotografii de colecție și le-a povestit și internauților primele experiențe de care ea și fiul ei au avut parte, odată ce au ajuns în paradis.

Citește și: Ce previziuni are Andreea Mantea pentru 2023: „Căsătorită”. Reacția incredibilă a prezentatoarei „Casa Iubirii”

Fiecare an pe care David îl împlinește înseamnă și posibilitatea de a călători din ce în ce mai departe, iar Andreea Mantea vrea să îi ofere fiului ei tot ceea ce este mai bun și să creeze amintiri unice împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea și David au parte de o vacanță pe tărâm exotic

Deși nu aveau în plan o astfel de călătorie, Andreea Mantea și David și-au făcut bagajele în urmă cu două zile și ieri, 30 decembrie, s-au urcat în avion cu destinația Maldive.

A crescut puiul,  asa ca vrem sa cunoastem lumea! 🥰🥳 Nu o sa ne mai limitam la destinatiile apropiate ca-i prea mic copilul! 🙃

Am zis sa spargem gheata cu o destinatie mai indepartata si ne-a iesit! 🥰🥰 A rezistat cu brio! Dupa o saptamana cu temperaturi ridicate in termometrul cu mercur de la febra incapatanata care nu ne mai parasea odata, am ales sa ne petrecem cateva zile tot la temperaturi ridicate! 😅🙈🙈 De dorit ne doream de mult dar…mai greu cu hotaratul! 🙃 Asa ca ne-am hotarat ieri si am plecat azi! 🥳🥳

Citește și: Exclusiv! Ce își dorește Andreea Mantea pentru 2023: "Parca e mai bine să ții pentru tine!"

Prima zi a fost wow pentru David! Eu inca ma felicit pentru curaj, ascultand oceanul un pic nelinistit, sforaitul lui David si discutia aprinsa a 4 gecko care imi stau la capatai 🦎! 😅😅😅 ”, a postat Andreea Mantea, în mediul online.

Printre comentariile de admirație față de peisajul de vis se numără și comentariile fanilor care o felicită pe Andreea pentru felul în care arată, mai ales că aceasta s-a pozat în costum de baie, mândră fiind de aspectul pe care îl are.