Andreea Mantea a pus muraturi sub observatia fiului ei, David! Insa micutul a vrut sa stea numai in bratele mamei sale. Uite cat de adorabili sunt impreuna

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

O echipa "Teo Show" a mers acasa la Andreea Mantea pentru ca bruneta sa le arate telespectatorilor cum pune ea muraturi. Prezentatoarea de la WOWbiz adora sa manance muraturi si le pregateste pentru iarna asa cum ii plac ei.

In prezenta echipei "Teo Show", Andreea Mantea a vrut sa arate tuturor ca este si o gospodina priceputa si a incercat sa puna muraturile pentru iarna, asa cum face de altfel in fiecare toamna.

"Punem castraveti si gogonele cu frunze de telina. Mie astea imi plac cel mai mult. Eu nu mananc din muraturile puse de mama, ea le face altfel, nu le face ca mine. Mie imi place sa pun ardei iute, ca sa iasa in zeama iuteala de la ardei si sa fie si castravetii usor picanti! Nu pun conservant, nu pun multa sare, nu imi

plac muraturile in otet", a spus Andreea Mantea.

In bucatarie, alaturi de Andreea, era si fiul ei, David. Micutul musca dintr-un castravete cu mare pofta si ar fi vrut sa stea numai in bratele mamei sale. "David este un copil cuminte. Toata lumea vede cat de cuminte este David acum!", a glumit Andreea Mantea.

Pana la urma, dupa ce a negociat cu fiul ei, vedeta de la Kanal D a reusit sa le arate telespectatorilor cum procedeaza pentru a face muraturile asa cum ii plac ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: