Andreea Mantea a recunoscut în sfârșit daca are sau nu un iubit în momentul de față! Ce a spus prezentatoarea TV pe șleau

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 apr 2022, 11:24

Andreea Mantea a dezvaluit daca are sau nu un iubit

Sursa: Instagram

Andreea Mantea nu s-a sfiit sa recunoasca daca are sau nu in acest moment un iubit.

Andreea Mantea a spus adevarul despre ce se intampla in acest moment in viata ei amoroasa. Prezentatoarea TV a dezvaluit in exclusivitate pentru kanald.ro ca a simtit de-a lungul vietii numeroase dezamagiri incat nimic nu o mai poate surprinde in acest moment. 

Citeste si: EXCLUSIV! La câteva lui după terminarea Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a dezvăluit ce crede despre Maurice Munteanu

"Andreea Mantea a fost atat de dezamagita incat nu o mai dezamageste absolut nimic si nimeni. Singurul om care ar putea sa o mai dezamageasca pe Andreea ar fi David, in schimb, nimeni nu ar mai putea. Doar de la el am asteptari. Nici de la mine nu am. Si eu as putea sa dezamagesc si stiu asta si nu am asteptari din partea nimanui. Dar de la David, as putea avea dezamagire, in rest de la nimeni.

Nu mai am niciun strop. Sunt foarte jos asteptarile mele."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Are Andreea Mantea sau nu un iubit in acest moment? Prezentatoarea TV a spus totul pe sleau

Si ca sa puna punct tuturor speculatiilor  in legatura cu viata ei amoroasa, Andreea Mantea a vorbit sincer daca se afla sau nu intr-o relatie amoroasa in acest moment: "Nu, nu sunt cu cineva acum.

Dupa o varsta, iti ridici standardele si pierzi, de fapt nu pierzi nimic, ai de castigat daca nu mai placi pe nimeni. E mai bine asa. Nu e vorba de vrut, nu e de ce iti doresti, dar de ce iti aduce viata. Dupa o varsta, degeaba vreau eu sa am o vacanta, prin Mexic, Tulum, ca imi doresc de doi ani si poate si in America. Eu stiu ca vreau asta, dar stiu ca nu e posibil.
Pana la aceasta varsta, in viata mea sentimentala, am tinut-o numai in greseli. Am tinut-o dintr-o greseala in alta. La un moment dat iti trece si suferita si durere, si ca te-a inselat si o luam de la capat.

Citeste si: EXCLUSIV! Care este relația surorii Andreei Mantea cu David, fiul prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii. Vedeta TV a dezvăluit totul

Andreea Mantea: "Nu mai vreau sa fiu mama pentru a doua oara"

Acum sunt intr-un punct al vietii mele, nici sa vreau nu mai exista asa ceva pentru ca e David. E copilul meu si pentru nimic in lume, mama copilului, mama lui David, nu mai o sa treaca prin ce a trecut, nu o sa imi mai pierd timp pretios pentru ce? Daca acel cineva a pus ochii pe mine si eu pe el si vrem sa stam la un vin, o sa fac, dar pierdere de timp, viata impreuna, vise...nu.

Nu mai vreau sa fiu mama pentru a doua oara. Nu am ce sa fac, fiecare ne dorim multe lucruri, nu inseamna ca se si poate. Imi doresc prea multe pentru copilul meu si pentru mine", a dezvaluit Andreea Mantea la Detectorul de minciuni.", de pe platforma online The Exclusive.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.