Andreea Mantea a trecut prin clipe de groaza! “David a fost racit 17 zile. Mi s-a pus pe inima!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 nov 2017, 14:20

Andreea Mantea are extrem de multa grija de fiul ei, David, si, desi il hraneste cu produse cat mai naturale si ii administreaza tot felul de tratamente naturiste ca sa-i ridice imunitatea, micutul tot mai raceste cateodata. Iar atunci cand se intampla asta, prezentatoarea TV intra in panica.

Andreea Mantea se consuma ingrozitor daca fiul ei, David, nu se simte bine sau daca e pur si simplu racit. Prezentatoarea “WOWbiz” este fricoasa in general cand vine vorba de boala si nu suporta sa stie pe nimeni, in jurul ei, cu probleme de sanatate.


Intr-un interviu in care ne-a povestit despre trasnaile lui David, dar si despre ce program are pentru acest sfarsit de an si ce-si mai doreste, bruneta si-a amintit prin ce panica a trecut in aceasta vara cand fiul ei a fost racit 17 zile.


“Tot ce-mi doresc este sanatate. Atat. Nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, nu vreau nimic mai mult, nu-mi trebuie nimic mai mult. Vreau sanatate pentru David si pentru mine.
Serios, poate lumea zice “Ia, uite-o pe asta cat este de nebuna”. Nu! Traim intr-o perioada in care unde te uiti toti copiii sunt bolnavi, toti oamenii se imbolnavesc, sunt numai virusi… eu sunt foarte fricoasa cand vine vorba de boala.
David a fost racit 17 zile in vara asta si mi s-a pus pe inima. Adica nici nu vreau sa ma gandesc daca Fereasca Dumnezeu ar trece prin ceva mai grav de atat sau, nu stiu, in momentul in care vad ce se intampla in spitale… si atunci nu vreau sa-mi doresc mai mult decat am, imi ajunge. Chiar daca voi avea mai putin, important este sa fiu sanatoasa. Asta e tot ce-mi doresc.
Atata vreme cat eu sunt sanatoasa, si fiul meu la fel, nu ne lipseste absolut nimic. Si bineinteles familia mea, prietenii, apropiatii. In rest nu-mi doresc nimic”, ne-a declarat Andreea Mantea.
 
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.