Andreea Mantea a uitat pentru o zi de dieta! Cu ce s-a răsfățat prezentatoarea TV

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 mai 2022, 15:08

Andreea Mantea a uitat pentru o zi de dieta! Cu ce s-a răsfățat prezentatoarea TV

Sursa: Facebook Andreea Mantea

Andreea Mantea a renunțat la dietă pentru o zi și s-a răsfățat după bunul plac. Iată cum a fost surprinsă prezentatoarea show-ului Casa Iubirii.

Ultimele luni au fost un adevărat test pentru Andreea Mantea, după ce s-a confruntat o bună perioadă cu kilogramele în plus, dar de ceva timp a adoptat un stil de viață mult mai sănătos de la care nu s-a abătut sub nicio formă. Însă, duminică, 1 mai, prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” a uitat de dietă și s-a înfruptat un preparat pe gustul ei. 

Mâncarea de la care Andreea Mantea nu se poate abține sub nicio formă

Andreea Mantea a reușit să ajungă la silueta pe care o avea înainte, după ce o bună perioadă s-a confruntat cu kilogramele în plus. Vedeta a apelat la ajutorul unui antrenor de fitness care i-a prescris un plan alimentar sănătos. De atunci, prezentatoarea Tv nu s-a mai abătut de la planul său alimentar și s-a ținut de el cu strictețe.

Duminică, 1 mai, vedeta a dat uitării dieta și s-a răsfățat cu o mâncare pe gustul ei.

Pe pagina de Instagram, prezentatoarea show-ului ”Casa Iubirii” a urcat un filmuleț în care le arată fanilor din ce se înfruptă ea. În imagini se poate observa că Andreea Mantea mănâncă un mic cu muștar. Deși a călcat strâmb, nu este de condamnat, căci este recomandat într-o dietă să-ți mai faci plăcerile din când în când. Acest răsfăț la care vedeta a recurs nu va avea repercusiuni asupra aspectului său fizic.

Citeste si: EXCLUSIV! Unde învață David, fiul Andreei Mantea: "Slavă Cerului, nu ne-am lovit de problema asta pentru că mi-a fost teamă!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv, iar noul proiect în care este implicată i se potrivește de minune.

”Casa Iubrii” este cel mai nou reality difuzat de Kanal D. Noul format a ajuns rapid la sufletul celor din fața micilor ecrane, care urmăresc emisiunea în fiecare zi cu sufletul la gură.

Citeste si: Corina de la Casa Iubirii, primele dezvăluiri despre bărbatul care a așteptat-o după reality-show: "Nu pot avea o relație!"

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?