Andreea Mantea a vorbit deschis despre coronavirus! Ce le-a marturisit vedeta fanilor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 nov 2020, 09:35
Andreea Mantea a vorbit despre coronavirus
Sursa: Instagram

Andreea Mantea, protagonista reality-ului "Trairi alaturi de Andreea Mantea" este din fire o persoana pozitiva.

Intr-o postare pe Instagram, Andreea a fost cuprinsa de nostalgie si a dezvaluit fanilor ei ca abia asteapta sa se intoarca la viata de dinaintea coronavirusului. "Ghiciti la ce visez? Visez la ziua cand totul va fi bine si acest virus va fi disparut, iar totul va reveni la normal! Dar pentru asta nici nu trebuie sa mai inchid ochii! Visez cu ochii deschisi, in fiecare clipa!"

Citeste si: Andreea Mantea învață pilates de la Lavinia Pârva. Cum a fost surprinsă frumoasa prezentatoare: „Dați-vă!”

Citeste si: Andreea Mantea, panicata in miez de noapte! Cum a reactionat vedeta cand a realizat ca a plecat de acasa fara declaratia pe proprie raspundere!

Andreea Mantea isi incurajeaza fanii pe retelele de socializare

Ca orice mama, Andreei ii este foarte greu sa se adapteze situatiilor impuse impotriva coronavirusului, mai ales cand ai un titirez de baietel precum David care e mai mereu pus pe sotii si obisnuit cu libertatea pe care copiii si-o ingaduie.



Insa Andreea este optimista ca lucrurile vor reveni in curand la normal, dar pentru asta trebuie respectate cateva reguli importante care ajuta la stoparea virusului.

Citeste si: Cele șapte semne care îți arată că ai avut Covid-19. Vezi dacă și tu ai fost infectat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Stare de urgență în România după alegeri? Ludovic Orban, declarații oficiale

Bilant coronavirus pe teritoriul Romaniei

Până acum, pe teritoriul României, au fost confirmate 393.851 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 269.590 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 10.108

cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, relevă datele transmise joi.

Cele mai multe cazuri zunt în Bucureşti- 1.473, urmat de Cluj- 734, Constanţa- 484, Argeş- 446, Ilfov- 441, Prahova- 424, Iaşi- 409, Mureş- 401.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000
de locuitori este în creştere în Bucureşti, ajungând la 5,66. Cea mai amre valoare a acestui indicator este în Sibiu- 9, 06, urmat de Cluj- 7,64, Ilfov- 6,78, Braşov- 6,4, Timiş- 6,33, Alba- 6,21.

Citeste si: Situație critică! Orașul care a rămas fără medici din cauza COVID-19

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 3.808.279

 teste. Dintre acestea, 36.963 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 20.954  în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 16.009 la cerere.

Pe teritoriul României, 48.140 de persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 13.281 de  persoane se află în izolare instituţionalizată. De asemenea, 79.434 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituţionalizată se află 19 persoane.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.