Andreea Mantea, accident de mașină în urmă cu puțin timp! Frumoasa vedetă s-a speriat teribil: „După doar 6 luni”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 ian 2023, 00:05

Andreea Mantea, accident de mașină în urmă cu puțin timp! Frumoasa vedetă s-a speriat teribil: „După doar 6 luni”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare a show-ului matrimonial „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în urmă cu câteva ore.

În urmă cu câteva ore, frumoasa prezentatoare a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, a avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut. Andreea Mantea a reușit să-și accidenteze mașina după doar șase luni de la achiziționarea ei, dar, din fericire, nu s-a rănit nimeni.

Andreea Mantea a avut un accident de mașină. Cum s-a întâmplat totul

Cu câteva ore în urmă, Andreea Mantea a anunțat pe contul ei oficial de Instagram că a avut un accident.

Se pare că frumoasa vedetă de la Kanal D a fost pe cale să lovească un câine, dar a reușit să îl ocolească în ultimul moment.Din păcate, mașina prezentatoarei TV nu a scăpat nevătămată, astfel că, după doar șase luni de la achiziționarea automobilului, s-a ales cu o zgârietură de toată frumusețea.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum și-a amenajat Andreea Mantea cabina în care stă în timpul filmărilor pentru Casa Iubirii. De ce a vrut neapărat o bucătărie

Andreea Mantea s-a bucurat, totuși, că nu a lovit câinele, dar este tristă din cauza faptului că și-a zgâriat mașina, având în vedere faptul că nu o deține de prea mult timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„După doar 6 luni... dar nu am atins câinele deloc”, a fost mesajul transmis de vedeta de la Kanal D, pe pagina ei oficială de Instagram.

Andreea Mantea se bucură de mulți susținători în mediul online

Cu câteva ore în urmă, Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare de la Kanal D, a publicat câteva fotografii pe Instagram, care au impresionat toți admiratorii brunetei.

Superba vedetă s-a fotografiat într-o rochie albastră, cu cercei și bijuterii pe măsura, dar nici coafura și machiajul nu au fost mai prejos.

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut în sfârșit daca are sau nu un iubit în momentul de față! Ce a spus prezentatoarea TV pe șleau

Fanii nu au întârziat să o complimenteze atunci când au văzut fotografiile.

„O zeiță ești”, „Superbă și elegantă ca întotdeauna”, „Absolut superbă și extrem de frumoasă”, „Sunteți extrem de frumoasă”, „Cea mai șmecheră femeie, jur”, „Ești super”, au fost câteva dintre comentariile pe care internauții le-au transmis frumoasei prezentatoare a emisiunii „Casa Iubirii”, de la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.