Andreea Mantea, adevărul despre sarcină! Comentariul care a dat-o pe spate de pe Instagram: "Nu e însărcinată, a înghițit porcul de Crăciun!" Ce a făcut vedeta TV când a citit așa ceva despre ea

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 ian 2022, 09:29

Andreea Mantea despre comentariile rautacioase de pe Instagram

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a raspuns sincer in cadrul Teo Show la toate intrebarile care ii macinau pe internauti in legatura cu kilogramele in plus ale vedetei TV.

Andreea Mantea nu s-a sfiit sa vorbeasca deschis despre cele mai grele momente din viata ei care au dus la situatia in care se afla acum. Vedeta TV a vorbit pe larg despre toate problemele ei de sanatate si mai mult, a recunoscut ca in acest moment are 66 de kilograme, insa in doua luni vrea sa ajunga la 53 de kilograme.

Andreea Mantea, amuzata de comentariul unei internaute pe seama likogramelor in plus

Citeste si: Andreea Mantea a izbucnit în plâns în direct: "Apare o persoană care te pune la pământ și calcă peste tine" Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat în ultima perioadă cu vedeta TV

Andreea a vorbit si despre toate momentele grele care au declansat o parte dintre problemele ei de sanatate, insa partea care a amuzat-o cel mai mult a fost cea in care internautii au tot comentat pe retelele de socializare despre fluctuatiile ei de greutate.

Daca la inceput, poate au suparat-o, vedeta TV a recunoscut ca s-a amuzat teribil pe seama unui comentariu trimis de o fana si i-a pus si pin pe Instagram: "Eu nu as putea sa fac asa ceva. Sa ma gandesc, ia uite-o pe asta cum ii atarna gusa si zic un comment: "Mai, dar ce iti atarna gusa! Adica ii scriu in privat, iti atarna gusa, ai probleme cu tiroida.

Cea mai tare faza a fost un comentariu al unei tipe care a zis: "Nu este insarcinata, a inghitit porcul de Craciun! I-am dat si pin. Unele comentarii sunt misto daca sunt facute cu cap. Eu chiar ma distrez. Ma uit pe comentarii noaptea si rad cu pofta."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea, fluctuatii de greutate. Vedeta vrea sa ajunga din nou la 53 de kilograme

Citeste si: Andreea Mantea, proba cântarului în platoul Teo Show! Iată câte kilograme are vedeta în prezent și cât de mult și-a propus să slăbească în următoarele două luni!

Andreea Mantea a vorbit si despre boala autoimuna pe care o tine sub control cu ajutorul pastilelor pe care le ia zi de zi, fiind alergica la multe alimente printre care ceapa sau ciresele.

Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta, este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.