Andreea Mantea ajunge weekend-ul acesta la Timișoara pentru castingul emisiunii "Casa iubirii"!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 08 mar 2024, 04:40

Weekend-ul acesta, la Timișoara, Andreea Mantea va fi prezentă pentru a-i cunoaște și a interacționa cu potențialii concurenți ai emisiunii "Casa iubirii".

Daca ești în căutarea iubirii adevărate si vrei să îți găsești sufletul pereche și să trăiești o experiență unica, atunci avem o veste minunată! Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare a emisiunii "Casa iubirii", difuzată la Kanal D, ajunge în acest weekend la Timișoara pentru castingul celei mai așteptate emisiuni cu si despre dragoste din România.

Citește și: Andreea Mantea sună adunarea pentru noi concurenți la “Casa iubirii”!

Andreea Mantea ajunge weekend-ul acesta la Timișoara pentru castingul emisiunii "Casa iubirii"!

Cu inima plină de bucurie și nerăbdare, Andreea Mantea va fi prezentă la Hotel Boavista, vineri și sâmbătă, in intervalul orar 10:00 – 20:00, pentru a-i cunoaște și a interacționa cu potențialii concurenți ai emisiunii "Casa iubirii".

Este sansa ta de a te implica într-o experienta unica, prin care poți descoperi dragostea autentică.

Dacă simți că viața ta are nevoie de o schimbare și ești pregătit să îți deschizi inima în fața întregii țări, atunci te astept la castingul pentru "Casa iubirii". Ne vedem maine si sambata la Timisoara”,
 a spus Andreea Mantea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial si din intreaga tara

Pentru mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa Iubirii” și cerințele de participare, puteți vizita website-ul oficial al Kanal D  www.kanald.ro  si retelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).