Andreea Mantea, anunț important despre eliminare! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în Gala din 9 iunie! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților din Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iun 2024, 15:48

O nouă ediție de senzație “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 9 iunie, la Kanal D. Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii!

Emisiunea Casa iubirii, aflată la cel de-al treilea sezon, surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, noi concurenți pregătiți să își caute jumătatea, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige, iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice.
Gala de astăzi a fost presărată cu multe discuții aprinse dar și cu momente romantice, la finalul căreia Andreea Mantea a adus vestea mult așteptată de concurenți! Iată cine a fost desemnat favoritul telespectatorilor în această săptămână și ce reacții s-au stârnit în platou.

Cine este favoritul acestei săptămâni

Fetele și băieții din Casa iubirii au trăit emoții uriașe în Gala de duminică, 9 iunie. După o săptămână în care s-au certat, și-au spus replici aprige, au plâns și au încercat să caute soluții la tot felul de probleme de cuplu, concurenții din cadrul emisiunii matrimoniale au așteptat cu nerăbdare să afle cine este în topul preferințelor publicului, dar și pentru cine vor fi cei nominalizați spre eliminare.


După câteva momente de tensiune, Andreea Mantea a anunțat că, în urma voturilor transmise de telespectatori, concurentul care a fost desemnat favoritul săptămânii este Cosmin, de această dată.

„Emoții? Favoritul din această săptămână, concurentul care a strâns cele mai multe voturi în această săptămână, cel care va primi cecul de 5000 de lei, cel care va avea imunitate în această Gală, este...

Să-l strig eu sau vine el singur, ce ziceți? Vrea să vină cineva? Simte cineva? Cosmin!”, a spus Andreea Mantea, în Gala din 9 iunie.

Prin urmare, Cosmin și-a adjudecat premiul de 5.000 de lei, dar și imunitatea. În aplauzele colegilor săi, concurentul a mers către Andreea Mantea pentru a-și ridică premiul și pentru a le mulțumi tuturor susținătorilor săi.

„Va mulțumesc din suflet! Dragilor, va mulțumesc, pentru a treia oară când mă faceți favoritul vostru! Va mulțumesc atât în numele meu, cât și al iubitei mele și pentru că sunteți alături de

noi cu gânduri bune și susținere și păreri pozitive! Va mulțumesc din suflet!”, a spus Cosmin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri uluitoare despre afecțiunea de care suferă de mulți ani: „Decât o viață lungă și chinuită, mai bine o viață scurtă”. Cum se simte vedeta de când a renunțat la tratament

Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 9 iunie

De asemenea, în Gala de duminică, 9 iunie, concurenții din Casă iubirii au așteptat cu nerăbdare să afle și cel mai important moment al serii, dacă unul dintre ei va părăsi emisiunea sau nu, iar în cele din urmă, Andreea Mantea a dezvăluit că nu va pleca nimeni în această săptămână.

Citește și: Antoni nu mai rezistă și face pasul suprem! Tânărul o sărută pasional pe Rebecca în camera roșie! „Vai, ce emoții am!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților din Casa iubirii

Un val de bucurie s-a declanșat în rândul tuturor concurenților, dar mai ales al lui Gagea care a fost de departe cel mai liniștit la aflarea veștii că va mai rămâne în emisiune și va mai putea interacționa cu Alexandra.

„Cine știe ce se mai poate întâmplă până săptămâna viitoare, căci această Gală este o Gala fără eliminare!”, a spus Andreea Mantea.