Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 19 mai. Cine este favoritul săptămânii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 20 mai 2024, 08:24

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 19 mai, la Kanal D. Iată cine este favoritul săptămânii.

Duminică, 19 mai, telespectatorii Kanal D România au avut parte de o nouă ediție incendiară a emisiunii “Casa iubirii”. Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru concurenți. Iată cine este favoritul săptămânii.

Citește și: Cum a fost surprinsă Larisa de la ”Casa iubirii” de ziua ei de naștere: „Ați reușit să mă emoționați până la lacrimi”. Fosta concurentă a postat totul pe o rețea socială

Cine este favoritul săptămânii

Fetele și băieții din Casa iubirii au trăit emoții intense în Gala de duminică, 19 mai. După o săptămână în care s-au certat, și-au spus replici acide, au plâns și au râs, concurenții din cadrul emisiunii matrimoniale au așteptat cu nerăbdare să afle ce concurent este în topul preferințelor publicului, dar și pentru cine se încheie drumul în competiție.

Astfel, după câteva momente de tensiune, Andreea Mantea a anunțat că, în urmă voturilor transmise de telespectatori, concurentul care a fost desemnat favoritul săptămânii este, din nou, Robert.

''Să vedem în ce casă va merge cecul. Poate veți avea o surpriză. În această săptămână, concurentul care a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei, dar și titlul de favorit al telespectatorilor este Robert.'', a anunțat Andreea Mantea în Gala de duminică, 19 mai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Prin urmare, Robert s-a ales cu 5.000 de lei, dar și cu imunitate. În aplauzele colegilor săi, iubitul lui Giuly a mers către Andreea Mantea pentru a-și ridica premiul și pentru a le mulțumi tuturor susținătorilor săi.

"Dragi susținători, vă mulțumesc tare mult că și în această Gală m-ați făcut favorit. Săptămâna trecută m-ați adus tot aici, motiv pentru care vreau să vă mulțumesc din tot sufletul și să știți că aveți tot respectul meu.",

a declarat Robert.

Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 19 mai

De asemenea, în Gala de duminică, 19 mai, concurenții din Casa iubirii au așteptat cu nerăbdare să afle dacă unul dintre ei va părăsi emisiunea sau nu, iar în cele din urmă, Andreea Mantea a dezvăluit că nu va pleca nimeni în această săptămână.

"În această Gală, imunitatea nu contează, pentru că este o Gală fără eliminare!", a anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Larisa de la ”Casa iubirii” are un nou iubit? Bărbatul misterios nu se uită la bani când vine vorba de dedicații pentru fosta concurentă: „Dragoste secretă”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?