Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 21 iulie! Cine este favoritul săptămânii și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iul 2024, 20:57
video Foto(6)

O nouă ediție de senzație a emisiunii “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 21 iulie, la Kanal D. Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii!

Emisiunea Casa iubirii, aflată la cel de-al treilea sezon, surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și certuri aprige. Ca în fiecare săptămâna și în Gala de astăzi au avut loc multe discuții aprinse dar și momente romantice, iar la final Andreea Mantea a adus vestea mult așteptată de toți concurenții.

Iată cine a fost desemnat favoritul telespectatorilor în această săptămână și ce reacții s-au stârnit în platou.

Cine este favoritul acestei săptămâni

Concurenții din Casa iubirii au trăit și în Gala de astăzi emoții uriașe. După o săptămână în care s-au certat, și-au spus replici aprige, au plâns și au încercat să caute soluții la tot felul de probleme de cuplu, fetele și băieții din cadrul emisiunii matrimoniale au așteptat cu nerăbdare să afle cine este în topul preferințelor publicului de această dată, dar și cine vor fi cei nominalizați spre eliminare.

După câteva momente de suspans, Andreea Mantea a anunțat că, în urmă voturilor transmise de telespectatori, concurentul care a fost desemnat Favoritul săptămânii este Robert.

„Favoritul din această săptămână, concurentul care a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în această săptămână! Cel care va primi cecul în valoare de 5000 de lei și titlul de Favorit al telespectatorilor din această săptămână este...

Robert!”, a spus Andreea Mantea, în Gala din 21 iulie 2024.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”



Prin urmare, Robert și-a adjudecat mult râvnitul premiu de 5000 de lei, dar și imunitatea pentru această Gală. În aplauzele colegilor săi, concurentul a mers către Andreea Mantea pentru a-și ridică premiul și pentru a le mulțumi telespectatorilor care l-au votat și l-au susținut.

Citește și: Robi o acuză pe Julia pentru despărțirea Robertei de Sebastian: „Se ceartă din cauza ta”. Cum răspunde blondina criticilor aduse

Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 21 iulie 2024

Și tot în această seară de Gala, concurenții din Casa iubirii au așteptat cu nerăbdare să afle și cel mai important moment al serii, cel al eliminării. În cele din urmă, Andreea Mantea a dezvăluit că nu va pleca nimeni în această săptămână și toți vor putea să răsufle liniștiți că nu va părăsi nimeni emisiunea.

Un val de bucurie s-a declanșat în platou după aflarea frumoasei vești.

Citește și: „Puneți melodia noastră!”. Întâlnire romantică între Alexandra și Patrick în Camera Roșie

„Există cineva care vrea să fie votat spre eliminare? Nimeni? În cazul în care există doritori mai așteptați până săptămâna viitoare pentru că această Gală este o gala fără eliminare!”, a anunțat Andreea Mantea.

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!