Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 4 august! Cine este favoritul săptămânii și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii 

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 aug 2024, 21:00

O nouă ediție incendiară a emisiunii “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 21 iulie, la Kanal D. Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii!

Gala de duminică, 4 august, a emisiunii Casa iubirii a fost marcată de multe tensiuni și emoții. Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul emisiunii, dar și cine părăsește competiția.

Citește și: Rebecca de la “ Casa Iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Antoni: „Va veni la mine”. Există sau nu șanse de împăcare între cei doi concurenți

Cine este favoritul săptămânii

Fetele și băieți din Casa iubirii au avut parte de o săptămână extrem de tensionată, în care s-au certat, și-au spus replici acide și au plâns. În Gala de duminică, concurenții din cadrul emisiunii matrimoniale au așteptat cu nerăbdare să afle cine este în topul preferințelor publicului, dar și pentru cine se încheie drumul în competiție.

Astfel, după câteva momente de tensiune, Andreea Mantea a anunțat că, în urmă voturilor transmise de telespectatori, concurentul care a fost desemnat favoritul săptămânii este Roberta.

"În această săptămână, concurentul care a strâns cele mai multe voturi din parte telespectatorilor, așadar, îi revine dreptul de a fi numit favoritul săptămânii, cel care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei, va avea imunitate în această Gală, este... Favoritul din această săptămână, este o premieră în acest sezon, concurentul este Roberta", a anunțat Andreea Mantea.

Prin urmare, Roberta s-a ales cu 5.000 de lei, dar și cu imunitate. În aplauzele colegilor săi, tânăra a mers către Andreea Mantea pentru a-și ridica premiul și pentru a le mulțumi tuturor susținătorilor săi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

"Am emoții, nu mă așteptam, dar știu că am foarte mulți susținători, primesc multe mesaje și vreau să vă mulțumesc tuturor. Sper să fie în continuare la fel. Am foarte multe emoții, nu știu ce să zis, le mulțumesc din tot sufletul meu și îi apreciez enorm.", a mărturisit Roberta.

Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 4 august!

După ce Roberta s-a întors la locul ei cu cecul de 5.000 de lei, Andreea Mantea a anunțat-o că are dublă imunitate, dar și o reponsabilitate. Aceasta trebuie să numească o persoană care să părăsească Casa iubirii.

Citește și: Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

Andreea Mantea: "Am zis că o să se schimbe multe aici, în casă. Trebuie să decizi tu cine pleacă acasă astăzi, fie din casa fetelor, fie din casa băieților."

Roberta: "Doar o singură persoană? Știu că e o glumă! Dacă ar trebui să fac asta ar fi din casa fetelor. Nu aș vrea să fac eu asta, dar dacă aș fi nevoită aș scoate în față o blondă."

Cu toate acestea, totul a luat o întorsură neașteptată, iar Andreea Mantea a anunțat că nu va fi nicio eliminare.