Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2024, 21:00
video Foto(5)

Andreea Mantea va anunța cine va părăsi emisiunea! Aflați ce se va întâmpla în Gala eliminatorie de duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D! Concurenții vor aștepta cu emoții uriașe verdictul!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, cu întâlniri emoționante și romantice în camera roșie, idile de pomină, dar și cu multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. După ce în ediția precedentă Roberta și Sebastian au încercat să își mai facă unele mărturisiri, în ediția de duminică, concurență îl va pune la zid pe Robi, despre care va susține că îl vorbește pe la spate pe Sebastian, deși îl consideră prietenul lui.

Și tot în ediția de Gala, Andreea Mantea îi va anunță pe concurenți că unul dintre ei va părăsi emisiunea.

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...”

În ediția de Gala a emisiunii Casa iubirii va predomină o atmosfera tensionată, deoarece se vor iscă noi discuții în contradictoriu și se vor lansa replici aprige și tăioase. Iar concurenții vor aștepta cu emoții uriașe verdictul serii adus de Andreea Mantea despre cine va fi eliminat.

Citește și: Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Dornică să îl demaște pe Robi în fața lui Sebastian, Roberta va încerca să îi spună fostului ei partener că este vorbit pe la spate chiar de cel pe care îl consideră prietenul lui.

Pe de altă parte, Robi se va apară și va lansa replici aprige la adresa Robertei și a Alexandrei, despre care va spune că nu are deloc o părere bună.

Roberta: De ce crezi că eu și Alexandra suntem ceva rău?

Robi: Pe prietenul meu Sebastian îl deranjează asocierea dintre voi două! Și vreau să îi fie bine!

Roberta: Și pe mine mă deranjează asocierea lui cu tine! Chiar sunt curioasă dacă vreodată ar veni cineva să îți spună ceva de rău, dacă ai putea să îi spui pe loc ceva!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Roberta: Am văzut acum un gest și chiar îmi vine să te jignesc! Foarte urat să razi de un prieten de al tău pe la spate! Mie îmi pare rău de Sebastian că el te-ar te consideră prieten în continuare! Rade de tine! Mi se pare penibil!

Spre finalul serii, Andreea Mantea va anunță cine va părăsi emisiunea. Concurenții vor aștepta cu sufletele la gură verdictul serii, pentru a află care dintre ei va pleca acasă: „În această Gală, părăsește Casa iubirii...”

Gagea și Alexandra, la un pas de despărțire

Și tot în ediția de duminică, Gagea și Alexandra vor ajunge din nou într-un mare impas, iar relația lor se va zgudui puternic. După ce tânărul va face mărturisi uluitoare, Alexandra va suferi cumplit și în cele din urmă va izbucni în lacrimi amare.

Citește și: Roberta, momente dramatice după despărțirea de Sebastian! „Nu mai am un scop!” Iată cum a reacționat Sebastian

Rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi și dacă vor mai reuși să depășească și aceste momente dificile pentru a merge mai departe împreună, sau își vor spune adio definitiv, în Gala de duminică, 8 septembrie 2024, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul