Andreea Mantea, anunț important pentru concurenții din Casa iubirii! „Ei sunt primii trei nominalizați spre eliminare!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 11 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 aug 2024, 09:44
video Foto(6)

Concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o Gală palpitantă, presărată cu multe emoții! Aflați ce anunț important va face Andreea Mantea și ce reacții se vor stârni!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi ediții de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație, controverse și tensiuni aprige. În ediția de Gala de duminică, în centrul atenției vor fi din nou Julia și Robi, dar se vor stârni și alte momente tensionate ai căror protagoniști vor fi Antoni și Rebecca.

Concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o Gala palpitantă și de multe emoții

În ediția de duminică, 11 august 2024, în Casa iubirii va pluti o atmosferă palpitantă și plină de emoții deoarece va fi o Gală cu eliminare. Concurenții vor fi nevoiți spre finalul ediției să facă nominalizări și vor aștepta cu sufletele la gură verdictul Andreei Mantea.

Citește și: Sebastian, declarație emoționantă de dragoste pentru Roberta: „Văd în ochii tăi apus de soare”. În ce ipostază au fost surprinși cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Titlul de Favorit al săptămânii va ajunge la cel mai votat și susținut concurent, care se va bucură de premiul de 5000 de lei. Va fi se pare o premieră în ceea ce privește câștigătorul mult râvnitului premiu din această săptămână, spre marea uluire a colegilor săi.


Pe de altă parte, Julia și Robi vor ajunge din nou în centrul atenției în Gala de mâine, deoarece concurentul va recunoaște că a tachinat-o în mod intenționat pe Julia în ultimele zile, iar această își va stăpâni cu greu lacrimile.

Andreea Mantea: Atunci când ai zis: "Eu vreau să o văd pe Virginia, eu vreau să mă duc să vorbesc cu Virginia!" Părea așa că te alinți! Voiai să o enervezi pe Julia?

Robi: Da!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Julia: Nu doresc nici unei alte fete să se simtă așa, după cum vrea un bărbat! Doar pentru că profită de faptul că ai sentimente pentru el și atât!

Andreea Mantea, anunț uluitor pentru concurenții din Casa iubirii! „Ei sunt primii trei nominalizați spre eliminare!”

În ediția de duminica aceasta, concurenții vor avea parte de o Gală eliminatorie. Aceștia vor face ca de fiecare dată nominalizări și vor aștepta cu nerăbdare și emoții uriașe să afle deznodământul serii. La un moment dat, Andreea Mantea ii va anunța pe concurenți că pe lângă cei trei nominalizați inițial vor mai fi nominalizați spre eliminare încă doi.

Citește și: Teodora, mesaj cu subînțeles pentru Moldo? „Te ador”. Ce a postat concurenta de la „Casa iubirii” după ce tânărul a început să se apropie de ea

„Ei sunt primii trei nominalizați spre eliminare, în această seară!(...) Vom mai avea două persoane nominalizate spre eliminare!”, va spune Andreea Mantea.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.