Andreea Mantea, anunț important pentru Robert! Concurentul izbucnește în plâns. Care este motivul?

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 sep 2024, 21:09

După o săptămână tensionată în Casa Iubirii, a venit și momentul Galei. Înainte de a afla dacă cineva va părăsi competiția, Andreea Mantea anunță favoritul acestei săptămâni.

Concurenții stau cu sufletul la gură și așteaptă voturile decisive ale telespectatorilor. Andreea Mantea a anunțat cine a câștigat titul de „favoritul săptămânii” în Casa Iubirii. 

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

Andreea Mantea anunță favoritul acestei săptămâni

Momentul mult așteptat a sosit, iar Andreea Mantea anunță că favoritul din această săptămână este nimeni altul decât Robert. În ciuda intenției sale de a pleca acasă, se pare că

telespectatorii l-au votat și își doresc să îl vadă cât mai mult în competiție. 

Andreea Mantea: Concurentul care a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în această săptămână, cel care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei, va avea imunitate în această Gală, dar va și vota o persoană spre eliminare, este...Robert!

Robert nu își poate stăpâni lacrimile

După ce a aflat că este favorit, Robert se retrage la locul său și izbucnește în plâns. Acesta își mai arată încă o dată intenția de a pleca din competiție și ar dori ca telespectatorii să îi respecte decizia și să nu îl mai voteze. 

Robert: Vă mulțumesc foarte mult, ca de fiecare dată și în continuare vă pup și vă iubesc pe toți.

Chiar și după ce merg acasă, la fel o să fiu, să știți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Andreea Mantea: Robert, ce se întâmplă?

Robert: Nimic, mă duc înainte.

Andreea Mantea: De ce te-ai emoționat?

Robert: Mă mai emoționez și eu. Pur și simplu. Le mulțumesc că sunt alături de mine. Cei care mă susțin cu adevărat nu vor fi supărați pentru decizia pe care o iau.

Gala este una eliminatorie

Andreea Mantea anunță și faptul că Gala este una eliminatorie, ceea ce înseamnă că unul din concurenți va pleca acasă. 

Unul din voturile spre eliminare îi aparține chiar lui Robert. 

Întregul videoclipul îl puteți urmări mai jos:

 


Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE

Cum vor liberalii să schimbe legea ca să ajungă Klaus Iohannis senator. Președintele ar putea candida fără a fi nevoit să demisioneze SURSE