Andreea Mantea, anunț important: ''Regulamentul emisiunii a fost încălcat!'' Concurenții au recunoscut de ce au luat această decizie: "M-am îndrăgostit"

Author: Marina Ionescu

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 9 august, la Kanal D.

Este o săptămână agitată la “Casa iubirii” , iar lucrurile nu par să se liniștească. Astăzi, fanii emisiunii “Casa iubirii” au avut parte de o nouă ediție incendiară. Andreea Mantea a anunțat că patru concurenți au încălcat regulamentul emisiunii.

Citește și: Lorena și Laurențiu, dulce împăcare! Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire romantică într-un cadru de poveste! Iată ce s-a întâmplat între cei doi și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii, sâmbătă, 5 august, de la 16:00 și 19:00

Andreea Mantea, anunț important: ''Regulamentul emisiunii a fost încălcat!'' Concurenții au recunoscut de ce au luat această decizie: "M-am îndrăgostit"

Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii, după ce Andreea Mantea a dezvăluit cine sunt concurenții care au încălcat regulamentul emisiunii. 

''Regulamentul emisiunii a fost încălcat de către doi concurenți și de către alți doi concurenți. În acest moment avem patru concurenți care au încălcat regulamentul.

(...)
 Lorena și Laurențiu sunt doi dintre ei. Irina este cea de-a treia și George'', a anunțat Andreea Mantea!

Larisa rămâne mască atunci când află că George și Irina sunt ceilalți doi concurenți care au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Nu mai vreau să plâng pentru nimeni”. Lorena are din ce în ce mai multe nemulțumiri legate de Laurențiu! 

Laurențiu este cel care a inițiat totul și cel care a mărturisit ce au făcut. Se pare că Lorena e cea care a căzut în ispită. Concurenta s-a dus în hotelul băieților să se întâlnească cu Laurențiu.

''Ne-am întâlnit în afara competiției, sâmbătă seara, duminică dimineața.

(...) În ultimul timp ne-am apropiat foarte mult și doar timpul petrecut în casă nu era suficient pentru mine. Am vizionat și date-ul nostru în ziua respectivă și îmi doream să o văd.(...) Eu nu aș fi rămas dacă era ea descalificată, nu am gândit bine lucrurile, dar strict în momentul acela, a cântărit mai mult să o văd pe ea, decât unde și cum. Mult timp nu am avut niciun interes pentru nimeni.
Eu sunt o persoană care pune suflet și la un moment dat, chiar și aici în Casa iubirii nu-mi găsisem pe nimeni de patru luni. Mi-am pus problema că, cumva, ar putea fi problema la mine, nu știu de ce nu se întâmplă ceva. După ce am început să o cunosc pe Lorena mai bine, să stăm împreună, să petrecem timp împreună, am simțit un lucru pe care rar l-am simțit.
Sunt persoana care de celele mai multe ori caută confirmarea celeilalte persoane ca să mă pot deschide, dar m-am îndrăgostit de Lorena'', a mărturisit Laurențiu.

De asemenea, Lorena a mărturisit că și-a dat seama că în Casa iubirii nu a putut să-i arate lui Laurențiu ce simte cu adevărat pentru el.

Citește și: Un fost concurent de la „Casa Iubirii” aruncă bomba despre Bianca: „Îl place mult pe Laurențiu”. De ce crede că Bianca ar trebui să părăsească emisiunea