Andreea Mantea, anunț inedit pentru toți concurenții și pentru telespectatori! „Astăzi este o zi importantă pentru Casa iubirii, după cum ați putut observa!” Aflați totul miercuri, 16 august, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 aug 2023, 21:52
Foto(5)

Andreea Mantea va face un anunț important pentru toți concurenții și pentru telespectatori! Bianca va face o vizită cu peripeții în casa băieților, în căutarea unui concurent nou! „Ai căutat băiatul nou? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, noi idile înfiripate între concurenți, dar și multe tensiuni, certuri și răsturnări uluitoare de situație, care deseori produc mari probleme mai ales celor se află deja într-un cuplu în cadrul show-ului. Dacă în ediția de marți, Larisa și George au ajuns în pragul unei despărțiri definitive și păreau dispuși să renunțe la povestea lor, în ediția de miercuri, Andreea Mantea va face un anunț important pentru toți concurenții, iar Bianca va trece prin momente de pomină în timpul unei vizite în casa

băieților.

Andreea Mantea, anunț inedit pentru toți concurenții și pentru telespectatori! „Astăzi este o zi importantă pentru Casa iubirii după cum ați putut observă”

În ediția de miercuri, 16 august 2023, Andreea Mantea va aduce o veste importantă pentru concurenți și pentru telespectatorii fideli ai emisiunii Casa iubirii. Aceasta va anunța că îndrăgitul show a ajuns la ediția cu numărul 500, spre marea bucurie a tuturor.

„Astăzi este o zi importantă pentru Casa iubirii după cum ați putut observă! Am împlinit 500 de ediții! Astăzi este cea de-a 500-a ediție! La cât mai multe ediții!”, va spune Andreea Mantea.

Pe de altă parte, Andreea Mantea o va provoca pe Bianca să povestească despre vizita ei din casa băieților, acolo unde va merge să îl caute pe așa-zisul concurent cel nou pe care ea încă îl mai așteaptă să între în emisiune pentru ea.

Citește și: George și Larisa, la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna! Cei doi concurenți au dat cărțile pe față astăzi în Casa iubirii și au spus care au fost principalele motive ce au dus la separarea lor

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea: Ai căutat biatul nou? L-ai găsit? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu la un moment dat!

Bianca: Un fel de băiat nou, da!

Citește și: Lorena, în lacrimi din cauza atitudinii lui Laurențiu! Concurenta simte că relația lor merge din rău în mai rău! „M-am săturat să văd atâta răutate”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.