Andreea Mantea, anunț surprinzător pentru Giuly și Robert! „Vă rog să părăsiți Casa iubirii”. Cum au reacționat cei doi la această veste

Autor: Diana Ghita

Robert și Giuly au primit o veste neașteptată din partea Andreei Mantea

Sursa: Captură KANAL D; Instagram Zagrai Robert

În prima parte a ediției de joi, 8 august, din „Casa iubirii”, Giuly și Robert au primit o veste neașteptată. Andreea Mantea le-a spus că vor trebui să părăsească platoul emisiunii.

Andreea Mantea le-a spus lui Giuly și Robert că vor trebui să părăsească „Casa iubirii” întrucât li s-a pregătit o surpriză. Cei doi îndrăgostiți au primit ocazia de a petrece o zi în „Cuibușorul iubirii”.

Cum au reacționat Giuly și Robert la vestea dată de Andreea Mantea

Concurenții au fost luați total pe nepregătite de prezentatoare, întrucât au fost trimiși în cuibușor chiar în timpul ediției de astăzi.

Imediat după ce i-a rugat să părăsească platoul emisiunii matrimoniale, Andreea Mantea i-a trimis la vestiare să își facă repede bagajele și să plece.

„Robert, Giuly, o să vă rog să părăsiți Casa iubirii. Mergeți la vestiar, nu știu ce găsiți acolo, printre hainele voastre, vreau să vă luați haine comode, lejere, de casă, cum ați sta voi acasă, nu știu, pantaloni scurți, colanți, halat, și o să mergeți în cuibușor.

O să petreceți ziua acolo”,
le-a spus Andreea Mantea lui Robert și lui Giuly.

Robert: „Când trebuie să plecăm?”.

Andreea Mantea: „Acum!”.

Citește și: Robert și Giuly, date neașteptat la hotel! Concurentul și-a vizitat iubita pentru a afla cum se simte! „Am niște emoții de nu mai pot!”

Robert și Giuly formează un frumos cuplu în „Casa iubirii”, iar pe zi ce trece relația lor pare să fie din ce în ce mai sudată, întrucât cei doi îndrăgostiți au planuri serioase pentru când vor ieși din emisiunea matrimonială.

În acest sens, Giuly le-a mărturisit celorlalte concurente că își dorește să își facă un viitor împreună cu Robert, mai exact, aceasta a dezvăluit că, după drumul lor în „Casa iubirii” se va încheia, au de gând să se mute împreună, iar dacă lucrurile decurg bine în continuare, vor să își întemeieze o familie.

Ce planuri de viitor au Giuly și Robert

Deși colegele ei au fost surprinse să afle că Giuly este dispusă să renunțe la viața ei din Italia pentru Robert, tânăra pare foarte hotărâtă să înceapă totul de la zero în România, alături de el, și să-și aducă și părinții înapoi în țară.

Citește și: Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”! Fetele aplaudă puternic când află cine a câștigat: „Am știut..”

Teodora: „Cum te vezi în afară, după ce o să ieșiți?”.

Julia: „Mutați, 4 copii sau 5?”.

Giuly: „4!”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Julia: „4 copii, au deja numele stabilite”.

Teodora: „Tu o să fii nașa de știi atâtea?”.

Julia: „Nu. O să fie nuntă mare”.

Teodora: „Unde vreți să vă stabiliți? De unde ești tu?”.

Giuly: „Din Satu Mare”.

Teodora: „Și acolo vreți? Sau unde?”.

Giuly: „Suntem încă indeciși. Dar oricum rămânem în România”.

Julia: „Rămâi tu în România?! N-aș fi crezut că o să-ți lași viața din Italia pentru Robert”.

Teodora: „Deci tu din Italia ai venit în emisiune?”.

Giuly: „Da”.

Julia: „Păi și ai tăi ce părere au despre asta, că îți dorești să rămâi în România?”.

Giuly: „Ei sunt în Italia. Mai devreme sau mai târziu se vor întoarce și ei”.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.