Andreea Mantea, anunț uluitor pentru concurenții din Casa iubirii! „Regulamentul emisiunii a fost încălcat!” Aflați cine sunt cei patru concurenți vinovați și ce se va întâmpla, miercuri, 9 august, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 aug 2023, 20:19

Momente de panică pentru concurenții din Casa iubirii! Patru dintre ei au încălcat regulamentul emisiunii! „Haideți să aflăm vinovații! Lorena și Laurențiu sunt doi dintre ei!” Aflați miercuri ce reacții se vor stârni în platou și ce dezvăluiri neașteptate va face Laurențiu, spre marea uluire a tuturor!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri romantice, dar și de multe tensiuni, controverse și chiar conflicte aprige iscate din gelozie sau orgoliu. După ce în ediția precedentă, Catinca și Cosmin au avut parte de un prim date plin de peripeții și romantism, în ediția de miercuri Andreea Mantea va face un anunț neașteptat ce va stârni panică și suspans în rândul concurenților.

Andreea Mantea, anunț uluitor pentru concurenții din Casa iubirii! „Regulamentul emisiunii a fost încălcat!”

În ediția de miercuri, 9 august, în Casa iubirii va predomina o atmosferă palpitantă deoarece Andreea Mantea va anunța că patru dintre concurenți au încălcat regulamentul emisiunii. Doi dintre aceștia sunt Lorena și Laurențiu și va rămâne de văzut cine sunt și ceilalți doi concurenți care au încălcat regulile show-ului.

Andreea Mantea: Regulamentul emisiunii a fost încălcat!

Radu: Nu cred așa ceva!

Andreea Mantea: Acum, haideți să aflăm vinovații!

Bianca: Doi parcă sunt clari, dar încă doi...

Andreea Mantea: Lorena și Laurențiu sunt doi dintre ei! Cine credeți că sunt ceilalți doi?

Radu: George și Larisa!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

George: Nu!

Andreea Mantea: George!

Citește și: Un nou cuplu în Casa iubirii! Catinca și Cosmin, prima întâlnire romantică! Iată de ce surprize si peripeții au avut parte cei doi concurenți la primul lor date! „Nu m-aș vedea cu nimeni din casă în afară de tine!”

Pe de altă parte, Laurențiu va dezvălui la un moment dat, faptul că s-a îndrăgostit iremediabil de Lorena și are sentimente puternice pentru ea. Vizibil emoționat și ușor panicat, Laurențiu își va lua inima în dinți și va recunoaște în fața Lorenei și a tuturor că s-a îndrăgostit, însă nu știe daca a procedat bine sa dezvăluie acest lucru. 

Laurențiu: M-am îndrăgostit de Lorena! Toate transpirațiile m-au luat! Nu știu dacă e bine că i-am spus!

Andreea Mantea: Laurențiu, de ce ai ales să ne spui? Pentru că tu ești cel care ne-a spus!

Citește și: Momente de senzație în Casa iubirii! Mihaela l-a sărutat pe Robert! „Nu m-am putut abține!” Iată cum a reacționat concurentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.