Andreea Mantea, anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre băieți a fost descalificat! Iată ce anume a dus la eliminarea concurentului și ce reacții s-au stârnit!

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2022, 19:03
Foto(5)

Andreea Mantea a adus o veste tristă chiar în prima zi a săptămânii în emisiunea Casa iubirii! Unul dintre concurenți a fost descalificat!

După Gala de diminica, plină de tensiuni și situații pline de neprevăzut, în care una dintre fete a fost eliminată, concurenții au început o nouă săptămâna în Casa iubirii cu o veste tristă. Andreea Mantea a făcut un anunț care a uluit pe toată lumea. Unul dintre băieți a fost descalificat. În ediția de duminică, la finalul Galei, trei concurenți au ajuns în pragul eliminării, Alexandra, Grațiela și Odeh, iar în cele din urmă cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor a fost Grațiela, care a fost eliminată.

Andreea Mantea, anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre băieți a fost descalificat

Înainte de a părăsi platoul Casa iubirii, Grațiela a mărturisit faptul că ea și Odeh au încălcat regulamentul deoarece s-au întâlnit în afară emisiunii și astfel a îndrăznit să solicite că amândoi să fie eliminați, pentru a-și continuă relația în afară regulilor.

Deși în Gala solicitarea Grațielei a fost respinsă, în ediția de astăzi a emisiunii Casă iubirii, Andreea Mantea a venit cu o veste uluitoare pentru concurenți și anume faptul că s-a decis

că Odeh să fie descalificat deoarece a încălcat regulamentul emisiunii împreună cu Grațiela. Vestea a picat că un trăsnet asupra tuturor concurenților care nu s-au așteptat că tânărul să plece acasă, deși își dorea foarte mult să o însoțească pe partenera lui, Grațiela. Însă Odeh pe de o parte s-a întristat că pleacă acasă, iar pe de altă s-a bucurat pentru că ajunge lângă Grațiela, pentru a încerca să își continue relația.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am trăit multe sentimente, clipe pe care afară cu siguranță nu le-aș fi trăit! Am plâns și n-am mai plâns de foarte mult timp! Am trecut prin momente frumoase și cu certuri, dar și momente când am glumit, când ne-am simțit bine! Greu de spus în acest moment pentru că simt că și Grațielei are nevoie de mine! Am și eu nevoie a vorbesc cu ea și să lămurim anumite aspecte!”,

a spus Odeh.

Citeste si: Scandal după eliminarea Gratielei de la Casa Iubirii. Primele declarații ale fostei concurente: "Cu cine mă pun, cu o needucata care nu știe să poarte o conversație!"

Citeste si: Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Grațiela părăsește emisiunea, Odeh și Alexandra rămân. Plecarea ei i-a frânt inima lui Odeh: „Oricum ne vedem diseară”