Andreea Mantea, anunțul care a zguduit ”Casa Iubirii”. Un concurent a fost descalificat. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii” luni, 25 aprilie 2022, de la ora 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:48

Andreea Mantea, anunțul care a zguduit ”Casa Iubirii”. Un concurent a fost descalificat. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 25 aprilie 2022, de la ora 10:00 și de la 16:00, la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea, anunț fără precedent în cadrul emisiunii. Un concurent a fost descalificat. Cine a părăsit competiția?

Casa Iubirii se zguduie din temelii, Andreea Mantea a anunțat că un concurent a fost descalificat și a părăsit casa.

Cine a părăsit Casa Iubirii

Săptămâna începe cu vești deloc bune pentru concurenții din ”Casa Iubirii”. Andreea Mantea face un anunț fără precedent, iar concurenții rămân mască. Un concurent a fost descalificat și a plecat acasă.

”Am un anunț important de făcut, atât pentru voi, cât și pentru telespectatori. Robert Andrei nu mai este concurent în Casa Iubirii, este descalificat”, a anunțat Andreea Mantea.

Concurenții s-au cutremurat când au auzit că Robert nu mai face parte din competiție, mai ales că, Kinga își dorea să-l cunoască.

Citeste si: Kinga trece la un alt nivel! Cine este concurentul pentru care are o afinitate: ”Am spus la început că mă atragi și tu” Urmăriți gala ”Casa Iubirii”, duminică, 24 aprilie 2022, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Cristian este dispus să o cunoască pe noua concurentă din Casa Iubirii

O nouă fată intră în Casa Iubirii, concurenții au fost extrem de încântați când au auzit această veste. Grațiela este noua fată care se alătură competiției. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Dar de cunoscut pe Grațiela vrei să o cunoști, Cristian”, l-a

întrebat Andreea Mantea.

Cristian și Ștefania au avut primul sărut, însă, pare că fata îl ține pe loc și nu vrea ca relația lor să avanseze, deși are sentimente pentru el, se teme să nu fie rănită.

”Accept, însă în zona de amiciție, de prietenie”, a spus Cristian.

Cristian o place foarte mult pe Ștefania și nu este dispus să renunțe la ea pentru o altă fată.

Citeste si: Cu ce dilemă să confruntă Andreea Mantea în ziua de Paște. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: ”Avem nevoie de ajutor”

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?