Andreea Mantea, aparitie inedita in rochie de mireasa, in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce anunt important a facut vedeta!

Autor: D.I.

Toti concurentii au ramas muti de uimire cand au vazut-o pe Andreea Mantea in rochie de mireasa.

Andreea Mantea si-a facut aparitia astazi, in Gala "Puterea dragostei", in rochie alba, de mireasa, cu un buchet de trandafiri albi, in vreme ce Jador canta la pian o melodie de nunta. Prezentatoarea TV, imbrăcată neobisnuit, i-a lasat masca pe concurenti, carora le-a spus ca are de facut un anunt important.
"Vreau să vă anunț ca este un reality și nici în gală nu ne ies lucrurile aranjate! Concurenții nu știu de ce am venit așa îmbrăcate și ce-i cu ăsta (n.r.

buchetul). "Se strigă darul", din 15 iunie, de la ora 20:00! Fetelor, am avut trei rochii pentru gala asta. Una neagră, una mov și asta. În cameră, întâmplarea a făcut să am trandafiri albi. Am văzut rochia asta și am zis „zici că-i de mireasă!”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Moment savuros in Gala "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a aruncat buchetul de mireasa! Iata ce concurenta l-a prins si cine ii va sta alaturi in fata altarului?

Citeste si: Deea a slabit foarte mult de cand a iesit din casa "Puterea dragostei"! "Nu putem fi perfecti dar merita sa incercam!" Iata care este secretul dietei sale si cum arata in prezent frumoasa bruneta!

"Și am zis că vreau să iau rochia asta albă, să mă îmbrac în mireasă, să-mi fac un buchet, m-am mai îmbrăcat în mireasă de o sută de miliarde de ori, știu că poartă ghinion, mi-a purtat, nu mă interesează, important este că îmi doresc să vă văd pe toate mirese.

Știu că va fi greu după finalul acestui sezon! Mi-ar plăcea enorm să vin să filmez ”Se strigă darul!” la voi la nuntă! Îmi doresc să vă văd fericite!”, a mai adaugat Andreea Mantea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", uluitor de sexy! Iata cum a fost surprinsa tanara, in timp ce se afla aproape goala pe un pat de masaj!

Citeste si: Ea este comoara lui Raffa, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cine este cea mai importanta femeie din viata carismaticului tanar!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.