Andreea Mantea ar face orice de dragul fiului ei. David a "obligat-o" sa se plimbe cu...trotineta. "Orice face el, trebuie sa invat sa fac si eu"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2017, 14:52

Andreea Mantea are o stralucire aparte in privire cand vorbeste despre cea mai importanta persoana din viata ei.

Micutul David i-a umplut inima si viata de fericire, iar indragita vedeta Kanal D este o mama de nota 10 care-i face toate placerile fiului ei si, in plus, invata cu drag lucruri noi odata cu cel mic.


Prezentatoarea emisiunii WOWbiz, cel mai tare show nocturn de divertisment, ne-a povestit, amuzata, ca de curand baietelul ei i-a "ordonat" sa se plimbe cu trotineta.


"Eu am spus ca o sa-l dau la toate sporturile posibile si imposibile tocmai ca el sa-si aleaga ce doreste. Nu o sa-l oblig niciodata sa faca ceva ce nu-i place si eu voi invata alaturi de el. Mi-am dat seama ca orice face el trebuie sa invat sa fac si eu. De exemplu, acum cateva zile se tot dadea pe trotineta si la un moment dat spune "Gata David, acum mama".
Am incercat sa-i explic ca mama nu prea vrea, dar el insista si se si supara", a spus Andreea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.



 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.