Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 iun 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea face un anunț neașteptat în gală.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea face un anunț neașteptat despre un anumit concurent din competiție!

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”

În gala de mâine, 23 iunie 2024, tensiunea și emoțiile vor atinge din nou cote maxime. De data aceasta, după ce apele doar ce se domoliseră în urma informațiilor care au ieșit la iveală despre Cosmin și, ulterior, acesta a fost descalificat, iată că au ieșit din nou la iveală alte informații

și fotografii despre anumiți concurenți, lucru pe care Andreea Mantea îl aduce în atenția tuturor în emisiune.

Citește și: Sebastian, întâlnire tulburătoare cu mama Robertei! „Nu cred că-mi pare bine!” Iată cum a decurs discuția acestora și la ce concluzii s-a ajuns

„Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri dragi. Hai să vedem câteva poze de la piscină, vreți? Roberta, vrei?”, spune Andreea Mantea.

„Da, eu chiar vreau pentru că nu știu despre ce este vorba. Eu nu știu pozele”, spune Roberta, confuză și curioasă, în același timp.

Citește și: Ce a făcut Vlada cu banii de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă s-a lansat în afaceri: „E un proiect de suflet și sunt foarte fericită”

„Sebastian, vedem pozele?”, spune Andreea Mantea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

În momentul în care fotografiile sunt afișate pe ecran, zâmbetul Robertei dispare de pe fața acesteia. Rămâne de văzut să aflăm ce fotografii au ieșit la iveală!

Relația dintre Rebecca și Antoni atârnă pe un fir de ață

Tot în epsiodul de mâine, Andreea Mantea va deschide subiectul legat de Antoni și Ștefania care, în urmă cu doar o.

ediție, s-au întâlnit în camera roșie. Rebecca declară că nu o interesează și consideră că nu este nimic între Antoni și Ștefania.

„Afirmațiile astea că nu o interesează pe mine mă enervează și mai tare și ajung la concluzia că, de fapt, Ștefania n-are nicio vină, vina este a mea că m-am grăbit”, spune Antoni.

Declarațiile lui Antoni o fac pe Rebecca să izbucnească în lacrimi, dar Andreea Mantea încearcă s-o consoleze și-i spune că tânărul nu vrea s-o lase.

„Ba da, a zis-o, și eu n-am nevoie lângă mine de un om care nu-mi este aproape într-un moment greu”, declară, cu lacrimi în ochi, Rebecca.

Ce se întâmplă mai departe și cum va decurge o nouă gală incendiară aflați duminică, 23 iunie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!