Andreea Mantea, cadou inedit pentru fiul Siminei si al lui Alex Zanoaga! "Este cel mai frumos cadou primit pana acum!" Iata ce daruri frumoase a primit micutul Dominic!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 mai 2020, 15:09
video Foto(7)

Simina si Alex Zanoaga au devenit parintii unui baiatel sanatos si se bucura de momente minunate impreuna.

Simina si Alex Zanoaga au devenit parintii unui baietel pe nume Dominic. Simina a nascut pe 8 aprilie si este mai fericita ca oricand.
Simina a nascut in urma cu doua saptamani si deja planuieste sa se apuce de slabit.
Intr-o imagine postata recent pe o retea de socializare, se poate vedea cate kilograme a luat aceasta in plus. Tanara mamica pare ca isi revine destul de bine si deja a dat jos un numare mare de kilograme: 

"Am avut 83 si acum am 75!", a spus Simina.

De asemenea, aceasta a mai spus faptul ca doua saptamani se va apuca de un program de slabit. 
Simina si Alex Zanoaga au sarbatorit primul Paste in trei. Acestia au petrecut sarbatorile pascale alaturi de fiul lor, Dominic, respectand in continuare regulile de autoizolare.

Citeste si: Livian a ajuns acasa, in Romania! Cum s-a tuns si cum a aparut langa Nelson Mondialu

"Cel mai frumos Paste in 3! Dominic va urează Paste fericit!", a scris Simina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Simina si Alex au publicat pe canalul lor de Youtube, un filmulet in care au dezvaluit care sunt primele cadouri primite de fiul lor, Dominic. Printre persoanele apropiate care i-au daruit cadouri micutului se numara si Andreea Mantea, care i-a trimis un body inedit, cu poza parintilor lui imprimata.

"Este cu un mesaj forte dragut si este cel mai frumos cadou primit pana acum!",

a spus Simina.

Simina a nascut. Motivul pentru Simina NU poarta numele lui Alex Zanoaga

Cei doi s-au casatorit civil la inceputul lunii ianuarie, intr-o ceremonie restransa, alaturi de cei mai apropiati prieteni si de familie. Multa s-a intrebat de ce Simina nu si-a schimbat numele pe retelele de socializare, acum ca s-a casatorit. Multi au banuit faptul ca si-a pastrat numele in urma casatoriei.

Acest lucru a fost, insa, demontat de fotografia postata de Alex. 
Alex a postat o fotografie de la cununie, in care se vede si certificatul de casatorie, iar pe certificat se vede destul de clar faptul Simina a luat numele de Zanoaga. Pare ca Simina nu si-a schimbat inca numele pe retelele de socializare, deoarece este foarte ocupata cu sarcina. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.