Andreea Mantea, caprioara showbizz-ului romanesc VIDEO FUNNY

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:24

La o cabana din Targu Neamt, Cove si Andreea Mantea, prezentatorii show-ului "Vizita cu surprize" au incercat sa le arate gazdelor ca sunt musafirii perfecti.

Cove s-a pregatit sufleteste pentru o partida de vanatoare, probabil cauta mistretul cu coltii de argint, in timp ce Andreea a fost gospodina in bucatarie. Taiatul cepei i-a cam dat batai de cap prezentatoarei, gatitul nefiind punctul ei forte. Cove chiar s-a temut ca nu cumva Andreea sa sparga ceva prin bucatarie.

Delicata ca dintotdeauna, Andreea Mantea i-a dezvaluit colegului ei ca ii este teama sa nu fie confundata cu o caprioara in cazul in care s-ar plimba prin padure.


"Daca ma confunda cineva cu o caprioara si ma impusca si pe mine?", l-a intrebat, ingrijorata, Andreea Mantea pe Gabriel Coveseanu, alias Cove.

Urmareste video si vezi un moment amuzant din emisiunea "Vizita cu suprize"!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.