Andreea Mantea, coplesita de emotii din cauza soacrei mici! Prezentatoarea TV a izbucnit in lacrimi cand a ascultat povestea femeii

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 06:10

Andreea Mantea nu si-a putut stapani lacrimile cand a auzit povestea soacrei mici. Desi era motiv de bucurie, caci se marita fata, mama miresei s-a lasat coplesita de lacrimi.

Andreea Mantea este o fire sensibila si se emotioneaza foarte usor atunci cand cineva trece atat printr-o bucurie dar si printr-o drama. Prezentatoarea TV a fost atat de coplesita de povestea soacrei mici incat au podidit-o lacrimile. Femeia i-a povestit drama prin care a trecut din cauza sotului care a decedat chiar in ziua de Florii. "Era un om bun si Andreea, fiica mea, seamana cu el foarte mult! Si-ar fi pus pe inima daca ea n-ar fi facut pasul asta.."a

spus femeia, plangand.

Mantea nu a putut decat sa o incurajeze pe mama miresei si sa ii explice ca e ziua nuntii fiicei ei si trebuie sa fie cat se poate de vesela. Asta nu inainte de a trage si ea un ropot de plans alaturi de femeie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.