Andreea Mantea, decizie fără precedent. Ce soartă vor avea Iolanda și Mihai. Urmărește Casa Iubirii, joi, 5 mai 2022, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 feb 2023, 12:40

Andreea Mantea, decizie fără precedent. Ce soară vor avea Iolanda și Mihai. Urmărește Casa Iubirii, joi, 5 mai 2022, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a decis soarta Iolandei și a lui Mihai. Ce se va întâmpla cu cei doi concurenți?

Andreea Mantea le-a cerut concurenților să-și spună părerea despre situația în care se află Iolanda și Mihai și, totodată, să spună pe cine ar vrea să salveze dintre cei doi.

Ce spun concurenții din Casa Iubirii despre ce au făcut Iolanda și Mihai

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Ilinca Vandici reușește să aibă o siluetă de invidiat. De la ce nu se poate abține niciodată frumoasa prezentatoare TV

Taberele sunt împărțite în Casa Iubirii, concurenții au păreri diferite despre cele întâmplate între Iolanda și Mihai, mai ales că, concurenta a încercat să nege că nu s-a întâmplat nimic mai mult decât un sărut între ei. Andreea Mantea le-a acordat șansa concurenților să-și spună păerea despre această situație și să aleagă pe cine ar vrea să păsreze în casă.

Ștefania: Ne-au

sfidat și pe noi și pe voi, și pe cei de casă, nu mi se pare corect.

Grațiela: Ne-a mințit pe față, a jucat foarte bine.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum a ajuns Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți!"

Andreea Mantea: Pe cine ai alege să salvezi?

Pe cine vor alege concurenții să salveze dintre Iolanda și Mihai?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ionuț: Iolanda ar fi aleasa mea.

Kinga: Mihai chiar ține foarte mult la ea și Iolanda nu este sinceră.

Sorin: Ea

nu este vinovată că i-au dispărut sentimentele față de el, el a făcut ca să dispară sentimentele.

Iolanda și-a pierdut încrederea în Mihai, iar sentimentele pentru el au început să se transforme în urmă, după ce concurentul a negat tot ce aceasta a spus. Mihai a dezvăluit că între el și Iolanda s-au întâmplat mai multe lucruri la hotel, în timp ce ea a negat vehement.

Andreea Mantea va da verdictul mult așteptat de toată lumea. Ce se va întâmpla cu cei doi concurenți? Urmărește o ediție plină de suspans a show-ului ”Casa Iubirii”,  joi, 5 mai 2022, de la 10:00 și de la 17:00, la Kanal D.

Citeste si: Cine este noul concurent care a intrat în Casa Iubirii pentru Kinga. Radu, reacție fără precedent: Am scăpat!

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.