Andreea Mantea, deranjata de gestul lui Renat: "Voi nu stiti sa va comportati pe vreme de coronavirus!"

Autor: L.S.
Actualizat: 25 mai 2020, 18:03

Andreea Mantea a fost deranjata de un gest facut de Renat, noul venit la Puterea dragostei. Iata ce gest a facut tanarul si ce reactie a avut prezentatoarea.

Andreea Mantea a avut o reactie neasteptata atunci cand l-a intalnit pentru prima oara pe Renat, cel mai nou baiat din casa dragostei. Tanarul a dorit sa ii ofere un buchet de flori frumoasei prezentatoare, dupa ce le-a oferit flori tuturor fetelor din casa, insa Andreea Mantea nu a fost deloc incantata de ideea lui Renat.

"Voi nu stiti sa va comportati pe vreme de coronavirus! Distanta sociala? Voi nu stiti?", a reactionat Andreea Mantea cand si-a dat seama ca Renat se indreapta catre ea sa ii ofere un buchet de flori.

"Dar a stat doua saptamani in carantina!", au spus fetele din casa.

"Asa, si? Florile?", a reactionat imediar prezentatoarea Puterea dragostei.

"Apreciez, multumesc! Bine ai venit!", i-a spus Andreea Mantea de la distanta si a trimis-o pe Ella sa ia buchetul in locul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai in gluma, mai in serios, Andreea Mantea i-a facut un semn cu mana baiatului, un fel de salut, dar si o invitatie de a pleca inapoi in casa baietilor, iar buchetul de flori a ramas pe masa, fara ca Andreea sa se apropie de el. Ba chiar i-a spus Ellei sa pastreze florile, ca vor arata foarte frumos la ea pe noptiera, la hotel.

Iata momentul amuzant, in care Andreea mantea refuza elegant un buchet superb de flori:

Citeste si: Livian a dansat la sentiment cu o pretendenta. Reactia neasteptata a Biancai

Citeste si: Bomba la Puterea dragostei! Bianca l-a respins dur pe Livian: "Nu-ti permit! Sunt pregatita de o noua relatie."

Citeste si: Surpriza uriaza la Puterea dragostei! Pe cine place noul venit, Renat: "Cred in puterea dragostei!"