Andreea Mantea descopera "hrana vie"! Aflati prin ce noi peripetii va trece vedeta, luni, 23 augut, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 22:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 aug 2021, 20:34
Andreea Mantea Foto(6)
Andreea Mantea, una dintre cele mai indragite vedete din Romania
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea va astepta cu noi momente de senzatie la "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, de la ora 22:30, la Kanal D!

Emisiunea "Trairi alaturi de Andreea Mantea" aduce in atentia publicului in fiecare seara de luni, de la ora 22:30, la Kanal D, momente inedite din viata de zi cu zi a Andreei Mantea si a fiului ei, David.
Vedeta prezinta cu naturaletea-i caracteristica cele mai frumoase si intense momente din viata sa, dincolo de lumina reflectoarelor, iar telespectatorii sunt de-a dreptul fascinati sa o descopere in alte ipostaze decat cele obisnuite pe micile ecrane.

"Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 23 august 2021: Andreea Mantea traieste noi experiente inedite!

In editie precedenta a indragitei emisiuni "Trairi alaturi de Andreea Mantea", vedeta a prezentat doua povesti impresionante de viata ale unor femei extrem de puternice si curajoase, care au reusit sa isi cladeasca un viitor prin propriile puteri. Pe de o parte, Andreea Mantea a fost impresionata de povestea de viata a unei soferite de TIR, care si-a luat inima-n dinti si a decis sa incerce sa isi castige existenta de una singura intr-o lume a barbatilor.

Iar pe de alta parte, vedeta a prezentat o alta poveste uluitoare a unei femei care a pus pe picioare o mica fabrica de jucarii pentru copilasi de toate varstele.

In editia de luni, 23 august 2021, Andreea Mantea va intalni alte doua femei cu povesti interesante. Mai intai aceasta va intalni o femeie provenita din China, care s-a stabilit de 12 ani in Romania si care adora mancarea traditionala romaneasca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Si tot in editia de lunea viitoare a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", vedeta va intalni o nutritionista atipica, ce ii va face cateva recomandari surprinzatoare in materie de hrana sanatoasa.
Nu ratati o noua editie de senzatie a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 23 august, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea, detalii tulburatoare despre cum a ramas insarcinata cu Cristian Mitrea:"Pe cat de fericita eram, pe atat de trista eram ca el era tatal"

Citeste si: Andreea Mantea, dezvaluiri-soc: "Ma duceam si stateam cu ea in cimitir, fie ca era ger, noapte, cald..." GESTUL pentru care vedeta TV a fost aspru judecata