Andreea Mantea, detaliul ascuns de pe corp! Prezentatoarea TV îl vrea cu orice preț înlăturat: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 mar 2023, 02:50

Andreea Mantea isi vrea tatuajul dat jos

Sursa: Instagram

Andreea Mantea este plina de surprize cand vine vorba despre personalitatea ei.

Prezentatoarea TV a ținut departe de ochii curioșilor un detaliu destul de important care a făcut parte din trecutul ei și anume un tatuaj pe care îl poarta la încheietură mâinii. Vedeta a dezvăluit în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că desenul a fost inspirat dintr-un serial care i-a plăcut enorm, "Revenge." Andreea Mantea și-a tatuaj simbolul "infinity" inspirat din acel serial, însă recunoaște că mulți s-au întrebat daca nu cumva este sigla de la marca de mașini Audi.

"Da, este făcut cu un scop, însă nu pot spune și în niciun caz nu are legătură cu ce cred toți. Înseamnă ceva pentru mine, mă ajuta. Non-stop am simțit că îmi da energie, însă am început să îl șterg pentru că nu îl mai vreau. Mai fac o ședință, se mai șterge și tot așa.  

Citeste si: Romeo și Julieta de la Casa Iubirii. De ce iubirea dintre Bianca și Adrian este interzisa? Detaliul care le-ar putea spulbera orice speranță și ei habar nu au

Andreea Mantea isi vrea tatuajul sters

Prezentatoarea a mai dezvăluit că și fiul ei, David, ar fi vrut să îi urmeze exemplul, însă, foarte categorica, vedeta i-a interzis acest lucru: "Daca eu am făcut o greșeală, trebuie să faci și tu?!, a încheiat frumoasa prezentatoare a reality show-ului Casa Iubirii pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Casa Iubirii, de luni pâna vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00 

Citeste si: Larisa și-a întrecut sora geamănă! Sărut exploziv cu Ionut în Camera Roșie. Gestul neașteptat făcut de concurentul din Casa Iubirii pentru sora lui Dori

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din Romania fiind urmărită pe Instagram de peste 2 milioane de fani pe care îi delectează cu tot felul de filmulete care mai de care mai amuzante, așa cum i-a obișnuit de fiecare data vedeta.

Cei din faţa micilor ecrane vor putea urmări de luni pâna vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, “Casa Iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea. Concurenţii care îşi caută jumătatea şi vor să se descopere pe sine în relaţie cu ceilalţi îşi vor împărtaşi trăirile şi experienţele telespectatorilor, dezvăluindu-şi faţete diferite ale personalităţii lor. Sâmbăta şi duminica, reality-ul matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.