Andreea Mantea dezvaluie cum trebuie sa fie barbatul ideal pentru ea: “Sa fie chimie intre noi, din prima” – Vezi ce program si-a facut vedeta de Sarbatori

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Mai toata lumea crede ca Andreea Mantea e o fitoasa din cale-afara si acesta e motivul pentru care nu are un iubit. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa. Bruneta nu are mari pretentii de la viitorul ei partener!

Andreea Mantea a participat recent la evenimentul organizat de Men’s Health. Vedeta Kanal D ne-a acordat un interviu exclusiv in care ne-a povestit ce planuri are pentru acest sfarsit de an, dar si cum ar trebui sa fie un posibil viitor iubit.

“Nu stiu cum ar trebui sa arate barbatul ideal pentru mine. Cred ca pur si simplu trebuie sa existe chimie, trebuie sa te cucereasca. Nu stiu, nu pot sa-l construiesc dupa un calapod anume, doar din cateva calitati si poate, de ce nu, si cateva defecte.

Nu pot sa fac asta. Barbatul ideal pentru mine ar trebuie sa fie…. facut pentru mine, sa existe acea chimie din prima. Nu stiu sa spun ce ar trebui sa aiba in plus sau in minus”, ne-a declarat prezentatoarea “WOWbiz”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Vedeti interviul in exclusivitate pe wowbiz.ro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.