Dezvaluirile halucinante ale unei soacre, care s-a razbunat teribil pe nora sa! Descoperiti o noua poveste impresionanta de viata, la „O nouă șansă”, sâmbătă, 30 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2021, 00:24

Emisiunea „O nouă șansă”, prezentata de Andreea Mantea, aduce în atenția publicului o nouă poveste de viață uluitoare, sâmbătă, 30 octombrie 2021.

Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV  din Romania, care se bucura de admiratia pubicului de multi ani. Din aceasta toamna, Andreea aduce in atentia telespectatorilor o emisiune uluitoare, intitulata "O noua sansa", in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. Cu o sensibilitate aparte, Andreea Mantea va prezenta romanilor cele mai emotionante povesti de viata, reintalniri tulburatoare, speranta si multe trairi intense in fiecare sambata seara.

Productia "O noua sansa", prezentata de Andreea Mantea este inspirata din formatul international de succes, "Second Chance", realizat in Turcia, in care oameni greu incercati de destin vor aduce in atentia publicului povesti tulburatoare din viata lor, sau greseli facute in trecut, pe care isi doresc sa le recunoasca sau sa le indrepte. Iar indragita prezentatoare TV, va incerca pe cat posibil sa fie mediatorul acestora, pentru a restabili pacea si linistea in vietile lor. 

Dezvaluiri neasteptate si secrete halucinante în ediția de sâmbătă, 30 octombrie 2021, a emisiunii „O nouă șansă”

Asa cum arata si denumirea emisiunii, „O nouă șansă”, Andreea Mantea si echipa sa încearcă să readucă speranța în sufletele unor oameni greu încercați, care s-au confruntat cu mari probleme existentiale. În ediția de sâmbătă, 30 octombrie 2021, a emisiunii „O nouă șansă”, Andreea Mantea va aduce in atentia telespectatorilor Kanal D povestea unei soacre, care le-a facut viata un cosmar fiului si nurorii ei cu ani in urma, iar acum regreta amarnic faptul ca cei doi s-au

indepartat de ea si nu si-au mai dorit sa mai stie nimic.



Cu vocea tremuranda si cu multe regrete in suflet, femeia a apelat la emisiunea O noua sansa si a venit sa povesteasca tot ceea ce a adus-o in situatia dificila din prezent. Aceasta va marturisi ca ajunsese sa le faca viata imposibila atat fiului ei cat si sotiei lui, care locuiau la acea vreme alaturi de ea.
Treptat, aceasta a spus ca s-a implicat foarte mult in vietile lor, ajungand sa le coordoneze fiecare pas si sa le impuna tot felul de lucruri absurde, pana in momentul in care acestia au decis sa se retraga definitiv calea ei si sa o abandoneze. In prezent, macinata de singuratate si de multe regrete, femeia simte nevoia sa ceara o noua sansa fiului ei si sotiei acestuia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramane de vazut daca cei doi tineri o vor ierta pe femeia dominata de remuscari si regrete, sambata, intr-o noua editie a emisiunii O noua sansa, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: „A venit vânătă acasă'' Andreea Mantea, despre realitatea femeilor abuzate in relatii! Dezvaluiri de senzatie într-o nouă ediție a emisiunii „O nouă șansă”, sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: „O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!