EXCLUSIV! Reacția neașteptată a lui David în momentul în care Andreea Mantea i-a spus că o să fie prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 dec 2022, 05:35

Andreea Mantea a povestit despre reactia fiului ei, David, in momentul in care i-a povestit despre proiectul Casa Iubirii.

Se stie ca Andreea Mantea si David au o conexiune speciala nu doar la nivel de mama si fiu, ci sunt si cei mai buni prieteni si isi povestesc orice. In momentul in care Andreea Mantea i-a povestit fiului ei despre faptul ca va fi prezentatoarea reality-show-ului "Casa Iubirii", micutul David a avut o reactie total neasteptata.

Cum a reactionat David in momentul in care Andreea Mantea l-a anuntat ca e prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate despre unul dintre concurenții din Casa Iubirii. Cine este și de ce a venit în cel mai tare reality show matrimonial al momentului

"David a fost suparat in prima faza, pentru ca nu apucasem sa ii explic despre ce este corba in emisiune. A inceput  sa planga pentru ca nu mai este "O noua sansa."

Prin aceasta emisiune oamenii reuseau sa isi ceara iertare si asta lui i se parea ceva foarte frumos.  Dar explincadu-i ce se intampla aici, in Casa Iubirii, i-a trecut imediat  supararea si a spus ca abia asteapta sa urmareasca povestile de dragoste de aici.
" a dezvaluit prezentatoarea TV in exclusivitate pentru kanald.ro.

Andreea Mantea a fost de-a dreptul cucerita nu doar de formatul reality-ului Casa Iubirii, ci si de decorul in care se filmeaza aceasta productie unica pe piata media din Romania:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"M-am simtit ca intr-un loc unde mi-am dorit sa ajung de foarte mult timp si bineinteles, ca un turist, am inceput sa fac poze si selfie-uri umplandu-mi telefonul. Ma uitam in fiecare coltisor, ma asezam pe canapele... Pe langa marimea impresionanta a casei, mobilier si decor in sine, exista o energie fantastica in Casa Iubirii."

Citeste si: Bianca Comănici, sfat important pentru concurentele din Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvaluiri exclusive despre fetele din reality-show

Prezentatoarea TV a dezvaluit si cateva detalii despre concurentii din Casa Iubirii recunoscand o sperie cumva determinarea lor de a-si gasi sufletul pereche.

"Sunt frumosi, sunt dornici sa experimenteze acest sentiment frumos care se numeste iubire. Am remarcat da unii sunt mai impulsivi, mai gelosii, altii au suferit mult. Dar toti au venit cu ganduri serioase, chiar isi doresc sa intalneasca marea iubire, iar eu le voi fi alaturi. 

 

 

Cel mai aşteptat reality show al momentului,  “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea ,  începe luni, 4 aprilie, la ora 10:00. Emisiunea, o călătorie impresionantă, pentru gasirea sufletului pereche, va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt.

La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.