Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate despre unul dintre concurenții din Casa Iubirii. Cine este și de ce a venit în cel mai tare reality show matrimonial al momentului

Autor: Alice Popescu

Andreea Mantea, primele dezvaluiri despre concurentii Casa Iubirii

Show-ul matrimonial Casa Iubirii care va incepe in curand la Kanal D isi va deschide portile concurentilor dornici sa isi gaseasca marea iubire.

Andreea Mantea, prezentatoarea reality-ul matrimonial Casa Iubirii a dezvaluit cateva detalii la cald despre concurentii care vor aduca in fata telespectatorilor povesti de iubire ce se vor infiripa in cadrul show-ului. Frumoasa vedeta este absolut fascinata de decorul si de Casa in care se desfasoara filmarile si spune cu mana pe inima ca probabil de acum incolo multi dintre cei care urmaresc reality show-ul isi vor dori o astfel de casa

Citeste si: ”Casa iubirii”, cel mai așteptat reality show al momentului, se pregătește să-și deschidă porțile: ”Am construit această casă pe inima ta”

Andreea Mantea, primele declaratii despre concurentii din Casa Iubirii

Andreea Mantea: "Cu siguranta telespectatorii si-au facut un prim gand si niste asteptari. Vreau sa spun ca toti concurentii sunt ca o carte deschisa, vor fi cu toate defectele si calitatile.

Vor juca corect sau nu. Vor juca cu cartile pe masa. Avem o studenta la Drept, avem o cantareata, avem un antrenor de fitness, avem si un antreprenor care a spus stop, eu vreau sa ma indragostesc la televizor pentru ca acolo sunt camere peste tot, acolo totul este la vedere, m-am saturat sa fiu mintit", a declarat Andreea Mantea in exclusivitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Casa Iubirii, cel mai ambitios proiect de televiziune

Depaseste tot ce a fost pana acum in Romania cu mult. Vorbim de o constructie de o constructie de peste 1000 de metri patrati, vorbim de mobilier, de living-ul foarte spatios. Totul este de lux, mi-e mila de el daca vreunul are vreo criza de gelozie. Le-am pregatit multe teste pentru ca iubirea are multe teste.

Curajul, increderea, gelozia...vor fi foarte multe teste. Cuplul care pleca de aici trebuie sa treaca prin mai multe teste.

Citeste si: EXCLUSIV! Detaliul din Casa Iubirii care va pune în dificultate concurenții veniți să își întâlnească sufletul pereche. Ce dezvăluiri a facut Andreea Mantea

”Casa iubirii”, cel mai așteptat reality show al momentului, prezentat de Andreea Mantea, urmează să-și deschidă porțile pentru public.

Cei de acasa vor putea urmări un show cum nu a mai existat până acum. ”Casa iubirii”, un loc ieșit din obișnuit, în care iubirea își face loc în inimile concurenților. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.