Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi de cazul cutremurator al unui tanar tintuit intr-un scaun cu rotile! Nu pierdeti o noua editie impresionanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 7 iunie, de la ora 23:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 iun 2021, 13:31
Andreea Mantea si David Foto(5)
Andreea Mantea aduce in atentia publicului o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", plina de emotii.
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea si David va dau intalnire si lunea viitoare intr-o noua editie emotionanta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, de la ora 23:00!

Ca in fiecare saptamana, Andreea Mantea va aduce in atentia telespectatorilor si lunea viitoare, 7 iunie 2021, in cadrul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", noi momente speciale din viata sa, dar si un caz impresionant al unui tanar greu incercat de soarta, care a ajuns sa fie tintuit intr-un scaun cu rotile, in urma unui accident teribil.
Productia "Trairi alaturi de Andreea Mantea" prezinta in fiecare zi de luni, de la ora 23:00, la Kanal D, cele mai frumoase si spectaculoase clipe petrecute de Andreea Mantea si de fiul ei, David, insa aduce deseori in prim plan

si cazuri impresionante ale unor oameni ce ofera adevarate lectii de viata.

Andreea Mantea, impresionata pena la lacrimi de povestea tulburatoare a unui tanar care a primit un verdict teribil din partea medicilor!

Daca in editia precedenta a emisiunii Trairi alaturi de Andreea Mantea, vedeta a le-a oferit telesectatorilor cele mai frumoase si emotionante momente de la petrecerea de senzatie pregatita cu ocazia aniversarii micutului David, in editia de saptamana viitoare, Andreea aduce in prim plan o poveste emotionanta a unui tanar care a suferit cumplit in urma unui accident infiorator.

"Un moment de neatentie si putin mai multa viteza decat ar trebui, m-am oprit intr-un camion! Eu nu stiam ca am avut accident!(...) Mi s-a spus ca nu voi mai merge niciodata si ca trebuie sa fac cumva sa ma obisnuiesc cu gandul asta!", marturiseste tanarul.

Andreea Mantea a pregatit un interviu tulburator in care un tanar va povesti prin ce dificultati a trecut dupa ce a aflat ca nu v-a mai putea merge niciodata.

Insa ceea ce este si mai impresionant este ca iubita sa i-a fost mereu aproape si l-a sprijinit si mai mult decat atat aceasta a decis sa ii ramana pentru totdeauna alaturi si sa isi traiasca iubirea pana la adanci batraneti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"M-a sunat un prieten care era cu el atunci si simteam efectiv ca ma sufoc! Simteam ca nu pot sa vorbesc!", spune cu lacrimi in ochi iubita tanarului.

Nu ratati o editie emotionanta a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 7 iunie 2021, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Andreea Mantea la ziua lui David? Rochia cu care a făcut furori. Fanii au reacționat pe instagram!

Citeste si: Andreea Mantea se confruntă cu o boală foarte rară. Vedeta trece prin clipe cumplite: „Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta...”