Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi! Iata ce anume a impresionat-o profund pe indragita vedeta!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2021, 23:57
Andreea Mantea Foto(4)
Andreea Mantea, una dintre cele mai indragite vedete din Romania
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a adus in atentia publicului o noua poveste impresionanta de viata ce poate reprezenta o adevarata lectie pentru multi parinti si copii deopotriva.

Productia "Trairi alaturi de Andreea Mantea" a cucerit publicul inca de la primele editii difuzate la Kanal D, in fiecare luni, de la ora 22:30, datorita momentelor extrem de emotionante prezentate de Andreea Mantea, atat din viata sa, cat si din viata unor oameni simpli si greu incercati de soarta, care reprezinta adevarate lectii de viata pentru telespectatori.
Publicul este de-a dreptul fascinat de aparitiile Andreei Mantea, in diverse ipostaze din viata sa de zi cu zi.

Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi de povestea de viata a unui tanar profesor care a fost abandonat de mama sa!

In editia precedenta, Andreea Mantea a adus in atentia publicului povestea uluitoare a unei tinere cantarete, cu un talent incredibil. Aceasta a oferit o demonstratie feerica de muzica la vioara.
In aceasta saptamana, Andreea Mantea a prezentat un nou caz impresionant al unui tanar profesor, care a fost abandonat de mic de catre parinti si a crescut la orfelinat, trecand prin grele incarcari de-a lungul vietii sale.

Ceea ce este incredibil este faptul ca odata cu trecerea anilor, acesta a gasit puterea si ambitia de a urma o facultate si mai mult decat atat a reusit sa devina si profesor.

"Mama a ales sa ma lase, deoarece n-am fost programat sa ajung pe lume, am fost facut din flori, dar se pare ca frumoasa floare a facut sa ma nasca pe mine si sa fiu integru! Suntem patru frati!",

a spus Ionel Petrea.

Ionel a decis la un moment dat ca isi doreste sa isi cunoasca mama si a inceput sa dea sfoara in tara si a demarat cautari ample.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Andreea Mantea, descoperire stranie! Aflati in ce colt al tarii va ajunge vedeta, intr-o noua editie de senzatie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea, ravasita si cu lacrimi in ochi: "In timpul pandemiei, te-ai dus si ai cantat in fata spitalelor!" ADEVARATA poveste de viata a "fetei cu vioara"

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.