Andreea Mantea era sa ramana fara un deget! "Am 30 de ani degeaba! Eu nu stiam ca musca asa...” E incredibil unde a avut curajul sa bage mana

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

Andreea Mantea face totul pentru a aduna cat mai multa zestre pentru o mireasa din Rucar, in editia „Se striga darul” ce va fi difuzata duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Nu numai ca l-a convins pe proprietarul unei pastravarii sa ii ofere tot pestele din bazin, daca reuseste sa prinda unul singur cu mana, ci a intrat si in mintea "pestisorului de aur”. Dar, pana sa il prinda pe acesta din urma, a tras o sperietura groaznica.

Vezi in imaginile ce urmeaza cum converseaza Andreea cu pestisorul de aur si cum era sa ramana fara deget de dragul zestrei.



"Pastravul musca? Am 30 de ani degeaba! Eu nu stiam ca musca asa!”
, a tipat Andreea dupa ce mainile ei au inceput sa agite apa pastravariei.

"Pai, daca ii este foame, musca, e rapitor! Daca era mai mare, ramaneati fara deget!”, a raspuns calm proprietarul pastravariei.

Nu ratati duminica aceasta, de la ora 20:00, o editie plina de peripetii "Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Bursucu!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO168824##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.