Andreea Mantea este o bucatareasa excelenta! A gatit o ciorba cu ciolan afumat! N-ai sa crezi cat de repede a taiat telina!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 18:25

Amfitrioana emisiunii WOWbiz, cel mai popular show nocturn de divertisment, darama mitul conform caruia femeile celebre nu ar avea habar cat costa o paine sau cum se taie o leguma.

Protagonista noastra este o gospodina desavarsita si gateste de fiecare data cand are timp liber, iar de cand a nascut are rezultate si mai bune in bucatarie.

Bruneta ar avea sanse mari sa castige un show culinar si de curand le-a demonstrat admiratorilor de pe facebook, in direct, cum prepara o ciorba cu ciolan afumat. Vedeta Kanal D le-a aratat fanilor cat de repede taie o telina si cu cata maiestrie adauga ingredientele necesare unei ciorbe delicioase.


Prietenii virtuali au fost impresionati de talentul divei in materie de gatit, dar si de decolteul provocator al acesteia. Andreea a pregatit preparatul ei preferat imbracata cu un maiou, ca doar nu era sa stea pe caldura, in fata aragazului cu pulover sau cu geaca pe ea.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”