Andreea Mantea face un anunț fără precedent în al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale!” Aflați ce se va întâmpla în Gală, duminică, 5 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 mar 2023, 21:30
Foto(4)

Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea va anunța că unul dintre concurenți va fi descalificat! „Este un moment dificil pentru mine, dar din păcate aceasta este decizia corecta!” Nona va izbucni în lacrimi! Aflați despre cine este vorba în Gala de duminică, 5 martie, de la 16:00 și de la 19:00!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii, concurenții au parte de noi provocări, de momente dificile, dar și de clipe pline de romantism, care îi aduc împreună sau dimpotrivă ii pot distanță. În ediția de sâmbătă concurenții au fost martorii primei întâlniri dintre Bianca și Alexandru, în afară casei, unde s-au bucurat de clipe de poveste și au încercat să se cunoască mai bine. În ediția de duminică, Andreea Mantea va anunța că va fi o Gală eliminatorie și totodată va mai aduce o veste de-a dreptul cutremurătoare, despre faptul că unul dintre concurenți va fi descalificat.

Andreea Mantea face un anunț fără precedent în al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale!”

În ediția de duminică, în Casa iubirii, concurenții celui de-al doilea sezon vor trăi momente extrem de emoționante și palpitante, deoarece vor aștepta pe de o parte să afle cine va fi eliminat și pe de altă parte, vor fi șocați de anunțul Andreei Mantea despre faptul că unul dintre concurenți va fi descalificat.

Emoții uriașe și nervi întinși la limită pentru concurenții din Casa iubirii, care vor aștepta cu nerăbdare să afle care dintre cei trei ajunși în pragul eliminării va părăsi emisiunea. La un moment dat Mihaela va fi nevoită să ia o decizie extrem de importantă de a proteja pe unul dintre cei trei concurenți ce se vor află în pericol de eliminare.

Însă tensiunea se va amplifica pentru toți în clipa în care Andreea Mantea va mai face un anunț de-a dreptul șocant, despre faptul că unul dintre concurenți a încălcat clauzele contractuale și va trebui să fie descalificat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Patricia scoate la iveală detalii uluitoare despre Marinel! „Vine fosta ta iubită, e adevărat?” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii!

„Tot în această Gală, din păcate va trebui să-mi mai iau la revedere de la cineva! Este un moment dificil pentru mine! Dar din păcate această este decizia corectă! Unul dintre voi va părăsi astăzi Casa iubirii! Unul dintre voi a încărcat clauzele contractuale! Dar din păcate va trebui să pronunț acel cuvânt care nu îmi place... descalificare!”, va spune Andreea Mantea.

Citește și: Nona și Patricia, schimb de replici acide! Cele două rivale au ajuns din nou să se certe, după ce Patrick a decis să mai dea o șansă relației sale cu Nona! „Fă-mă și pe mine șerpoaică!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.